EEM Groepenkasten

Nieuw fenomeen in Klazienaveen: ‘Preek van de Leek’

kruiskerk, klazienaveenKlazienaveen – Onder de noemer ‘Preek van de Leek’ introduceert de Oecumenische Werkgroep Klazienaveen een nieuw fenomeen in Klazienaveen.

Op zondag 29 januari om 15.00 uur wordt onder deze noemer in de Kruiskerk aan de Omloop in Klazienaveen een bijzondere kerkdienst gehouden met als thema: ‘Is twijfelen óók geloven?’.

Eugène Snijdewind

De spreker tijdens deze bijzondere kerkdienst is Eugène Snijdewind. Eugène en Mieke Snijdewind vestigden zich in 1971 als eerste fysiotherapeuten in Klazienaveen. Eugène heeft een streng katholieke opvoeding gehad, maar is al lang geen lid meer van deze kerk. Hij vindt zijn inspiratie met name in de wereld om hem heen. Daar kun je volgens hem, ondanks de verwarrende tijd waarin we leven, nog zoveel onbaatzuchtige goedheid en zorgzaamheid tegenkomen.

De dienst wordt ingeleid door Ds. K. de Graaf. Marc Bruinewoud zorgt voor de muzikale begeleiding. Deelnemende kerken in de Oecumenische Werkgroep zijn: Apostholische Genootschap, Eben-Haëzerkerk, Kruiskerk, R.K. St. Henricuskerk en Vrijzinnig Geloofsgemeenschap.

De toegang tot de kerkdienst is gratis. Na afloop wordt er wel gecollecteerd voor de onkosten.

(Bron: de Zuidenvelder)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top