EEM Groepenkasten

Nieuw in Klazienaveen: diëtistenpraktijk Dieetstyle Drenthe

dieet dieten fruit dietistenpraktijkKlazienaveen – Nieuw in Klazienaveen is diëtistenpraktijk Dieetstyle Drenthe. Diëtist Eline Voss heeft haar praktijk geopend aan de Rozemarijn in Klazienaveen. Dieetstyle & Lekker Pûh!!!: Zonder dieet en mét zelfvertrouwen.

Eline heeft Voeding en Diëtetiek gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens haar afstudeerstage bij Dieetstyle in Friesland kwam ze in aanmerking met de Lekker Pûh!!! methode. Lekker Pûh!!! is een methode voor kinderen van 5 t/m 18 jaar die hen helpt te groeien naar hun gezonde gewicht. Het motiveert kinderen en jongeren om zelf te kiezen voor goed en gezond eten. De betrokkenheid van ouders of verzorgers is hierbij van groot belang. Het kind maakt tijdens de bezoeken aan de diëtist een eigen boek: “Het boek over jezelf”. Dit boek gaat over voeding en leefstijl, maar ook over het (opbouwen van) zelfvertrouwen. Eline besloot haar eigen praktijk te openen en de Lekker Pûh!! Opleiding te volgen.

Vrolijk, speels en leerzaam

Eline: “Wat me aanspreekt aan deze methode is dat het vrolijk, speels en leerzaam is. Geen streng dieet, want een kind moet lekker kind kunnen zijn. Doordat de methode de kinderen veel leert over gezonde voeding, zie je dat ze zelf gaan kiezen voor gezond en goed. Kinderen en ouders gaan met een goed gevoel de deur uit, dát vind ik belangrijk. En: je ziet dat de koekjesbuik van de kinderen erg snel minder wordt.”

Lekker Pûh!!! werkt voor jong en oud

Dat de methode werkt zien niet alleen de diëtisten die werken met deze methode, maar ook is uit wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Wageningen gebleken dat de Lekker Pûh!!! methode een blijvend positief effect heeft op de BMI van kinderen met overgewicht. Op korte en termijn.
Dieetstyle is er voor kinderen en jongeren, maar ook zeker voor volwassenen.

U kunt bij Dieetstyle terecht voor alle voeding gerelateerde vragen. Een afspraak maken of vrijblijvend contact opnemen? Mail naar eline@dieetstyle.nl of bel Eline: 06-29787540.

Voor meer informatie: www.dieetstyle.nlBack To Top