EEM Groepenkasten

Nieuw in Klazienaveen: Drukkerij Hermans

drukkerij hermans klazienaveen weiteveen

Klazienaveen – Drukkerij Hermans Klazienaveen opent zijn deuren aan de Van Echtenstraat 14 in Klazienaveen, voor zowel particulier als voor zakelijk print- en drukwerk.

Voor zowel groot- als kleinformaat zwart/wit en full color kunt u bij Peter Hermans (34) terecht. Ook bedrukt drukkerij Hermans kleding voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en voor sportverenigingen.  U kunt er terecht voor briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers/folders, spandoeken, reclameborden, bedrijfsstickers, textielbedrukking maar ook voor het uitprinten van verslagen en tevens ook voor het inbinden.

Groei

Na 5 jaar lang op Weiteveen de drukkerij te hebben gehad, heeft Peter ervoor gekozen om door te groeien in het centrum van Klazienaveen. Kwaliteit staat bij drukkerij Hermans hoog in het vaandel en het binnen stappen in de winkel aan de van Echtenstraat 14 is laagdrempelig. Iedereen wordt met de zelfde service geholpen, zowel voor kleine als de grote opdrachten.

Drukkerij Hermans is een allround drukkerij, die bijna alles kan leveren op het grafisch gebied.

Adres

Van Echtenstraat 14
7891 LM Klazienaveen
Tel. 0591 – 531 737
Website: www.drukkerijhermans.nl
E-mail: info@drukkerijhermans.nl

drukkerij hermans klazienaveen weiteveen

drukkerij hermans klazienaveen weiteveendrukkerij hermans klazienaveen weiteveendrukkerij hermans klazienaveen weiteveenBack To Top