EEM Groepenkasten

Nieuw in Klazienaveen: H&H Bodywear

h&h bodywear lingerie klazienaveen 01Klazienaveen – Donderdag 22 oktober heeft H&H Bodywear haar deuren in Klazienaveen geopend. H&H Bodywear biedt lingerie voor hem en haar, in alle soorten en maten, ook voor een (cup-) maatje meer.

H&H Bodywear is gevestigd aan de Langestraat 505, in het Schip 2, tegenover (nu nog) de Bibliotheek. Het is een geheel eigen concept van eigenaresse Helen Tuik (47) uit Klazienaveen dat is gespecialiseerd in de grote maten.

h&h bodywear lingerie klazienaveen

Voor een (cup-)maatje meer

Helen heeft jarenlang gewerkt bij de Dierentuin in Emmen, maar kwam viel door een reorganisatie buiten de boot. Daarna heeft ze de studie HRM gedaan, maar door gebrek aan een stageplaats helaas nog niet afgerond. Een tijdje geleden liep Helen met haar partner door het centrum van Klazienaveen. Buiten het feit dat het altijd weer gezellig en goed winkelen is in Klazienaveen kwamen ze beiden tot de conclusie dat er op het gebied van lingerie nog wel het een en ander miste, vooral de grotere maten en kleine maten voor een smalle omvang. Tijd om daar iets aan te veranderen.

h&h bodywear lingerie klazienaveen

Net even anders

“Al snel had ik het idee opgevat om zelf een lingeriewinkel te beginnen, maar dan net even iets anders dan andere winkels. “, vertelt Helen. “Met het ontwerpen en bedenken van het concept voor de winkel kwam al onze ervaring en kennis goed van pas. Vanaf 15 juli zijn we bezig met de verbouwing van het pand. En het resultaat mag er absoluut zijn!”

“Al vanaf het begin, vanaf het ontwerp, heb ik een goed team om me heen. Iedereen, van bouwbedrijf en installateur tot aan de interieurontwerper en de schilder voelden precies aan wat de bedoeling was en wat de winkel moest uitstralen. De samenwerking was gewoon perfect, zie het resultaat!”, aldus een enthousiaste Helen. “Het is precies geworden zoals ik het vooraf voor ogen had.”

h&h bodywear lingerie klazienaveen

Lage drempel, je voelt je direct op je gemak

H&H Bodywear heeft een lage drempel, zodat ook mannen zich hier direct thuis voelen. Eénmaal binnen proef je direct de gemoedelijke sfeer, met de juiste kleuren, geuren en setting, en je bent er direct op je gemak. Ga je als man met je vrouw of vriendin mee en je moet eventjes wachten? Geen probleem. Kijk even rond in de afdeling voor mannen of geniet van een lekker kopje koffie aan de grote tafel.

h&h bodywear lingerie klazienaveen

Grootste assortiment voor hem en haar

“H&H Bodywear is één van de grootste lingeriezaken van Noord-Nederland, niet alleen qua oppervlakte, maar zeker ook qua assortiment. Mede uiteraard door het feit van de grote(re) maten, want dames in het noorden nou een maatje meer en zijn iets forser uitgevallen ten opzichte van het zuiden. In het meer dan 4.000 producten tellende assortiment zit lingerie in alle soorten en maten, ook voor heren, nachtmode of loungewear zoals dat tegenwoordig wordt genoemd, homewear, badmode, geurtjes, kleurtjes en ga zo maar door.”, gaat Helen verder. “En daar blijft het natuurlijk niet bij, want maandelijks komt er weer wat nieuws binnen.”

h&h bodywear lingerie klazienaveen

Het moet passen

Het team van H&H Bodywear bestaat naast Helen zelf uit nog 3 meiden: Jolanda, Patricia en Ellen (mist op deze foto). Naast het enorme assortiment en de maten onderscheidt H&H Bodywear zich in de service naar de klant. De klant voelt zich meteen thuis en moet pas de deur weer uitgaan als hij of zij helemaal tevreden is. “Het moet passen anders maken wij ’t passen!”, voegt Helen toe.

h&h bodywear lingerie klazienaveen 01

Helen, Jolanda, Patricia, (Ellen mist op de foto)

Rolstoelvriendelijk

Een ander punt waarin H&H Bodywear uitblinkt, is de toegankelijkheid. Helen: “Het gehele pand is rolstoelvriendelijk, mensen met een rollator kunnen overal uit de voeten en zelfs met een scootmobiel kun je moeiteloos overal rondkijken. Zelfs de paskamers zijn erop aangepast. Er is een paskamer van 2 meter groot, zodat de rolstoel of scootmobiel moeiteloos naar binnen kan en er ook een verkoopster meekan om te helpen en te adviseren. Daarnaast maken wij het de klant zo comfortabel mogelijk en is er een behaaglijke temperatuur, zodat je zonder kou te lijden je lingerie kunt passen.”

h&h bodywear lingerie klazienaveen 01

Aanwinst voor Klazienaveen

“Iedereen kan natuurlijk gewoon binnen komen wandelen, maar desgewenst werken wij op afspraak.”, laat Helen tot slot nog weten. “O ja, en wij verkopen ook cadeaubonnen. Vaak willen mannen wel een leuk lingeriesetje kopen voor hun partner, maar weten ze niet exact de maat. Geen probleem, koop dan gewoon een cadeaubon. Dat is misschien ook wel beter, want sommige merken vallen anders uit en het moet natuurlijk wel passen, want dat is wel heel belangrijk. Ruilen is dan uiteraard ook geen probleem.”, besluit ze.

De eerste reacties beloven in ieder geval heel veel goeds, want men vindt deze nieuwe winkel een echte aanwinst voor Klazienaveen en wijde omgeving.

h&h bodywear lingerie klazienaveen 01

Helen, Jolanda, Patricia

Adres

H&H Bodywear
Langestraat 505 (in het Schip 2)
7891 AX Klazienaveen
Tel: 0591 – 56 25 95
E-mail: info@henhbodywear.nl
Website: www.henhbodywear.nl
Facebook: @henhbodywear

h&h bodywear lingerie klazienaveenBack To Top