EEM Groepenkasten

Nieuw in Klazienaveen: Janinka’s Trimsalon – ‘Voor alle dieren met haar’

janinka slomp en monique hemme janninka's trimsalon klazienaveen

(C) Klazienaveen Lokaal / Henk Lambers

Klazienaveen – Afgelopen maandag 16 januari heeft Janinka’s Trimsalon, de trimsalon voor honden, katten en konijnen, haar deuren geopend aan het Van Echtenskanaal NZ 133 (voormalig pand ijssalon bij de ovonde).

Janinka’s Trimsalon Klazienaveen is voor eigenaresse Janinka Slomp (30) uit Hoogeveen (rechts op bovenstaande foto) haar tweede vestiging. Ze heeft namelijk al 6 jaar een eigen trimsalon in Hoogeveen. De opening van de vestiging in Klazienaveen was afgelopen maandag 16 januari, precies op de dag dat ze 30 jaar jong werd.

 janinka's trimsalon klazienaveen

Tweede vestiging

Janinka liep al een tijdje rond met de gedachte een tweede vestiging te openen. Door haar vriendin Monique Hemme (links op bovenstaande foto) werd ze gewezen op het leegstaande pand bij de ovonde, naast Xenos. Dat vond ze meteen een leuke locatie en de keuze was dan ook snel gemaakt.

Als Janinka niet in Klazienaveen is, neemt Monique de honneurs waar. Janinka, zelf gediplomeerd en winnares van diverse prijzen, leidt Monique op, zodat zij zich straks ook volledig alleen kan redden. De trimsalon in Klazienaveen is voorlopig alleen in de avonduren en alleen op afspraak geopend. Dit om lange wachttijden te voorkomen. “We zijn in principe voorlopig alleen op afspraak in de avond geopend, maar in overleg is er veel mogelijk.”, benadrukt Janinka. Zodra het klantenbestand groeit, zullen ook de openingstijden verruimd worden. “We zijn nog in de opbouwfase.”, zegt Janinka. “Op dit moment hebben we nog niet veel klanten. Dat kan ook nog niet, want we zijn nog maar een paar dagen open. Maar zodra we meer klanten hebben, zullen we ook langer en vaker open zijn.”

Slechts € 32,50 voor een complete behandeling

“We knippen honden, katten, konijnen, noem maar op. Eigenlijk alles wat haar heeft. Ik zeg wel ‘knippen’, maar daarmee doe ik het werk tekort. Een volledige beurt bestaat uit voorknippen, wassen, föhnen, modelknippen, nagelsknippen, oorhaar verwijderen en, indien nodig, anusklier legen. En dat alles voor slechts € 32,50. Dat is vergeleken bij andere trimsalons echt goedkoop en de klant krijgt echt waar voor zijn of haar geld.”

 janinka's trimsalon klazienaveen

Vakbekwaamheidsdiploma’s

Door de jaren heen heeft Janinka vele vakbekwaamheidsdiploma’s en getuigschriften van deskundigheid gehaald. Een deel daarvan staat in de kast in de trimsalon in Klazienaveen.

Vele prijzen

Dat Janinka weet wat knippen en trimmen is, wordt wel duidelijk op het moment dat ze al haar gewonnen prijzen laat zien. Zo werd ze onder andere 3e bij een wedstrijd van de EGA (European Groomers Association) (“Als je daar een prijs wint, dan kun je knippen”), 1e bij het poedelsknippen in 2013, 3e bij een wedstrijd in België in 2013 en 2e bij een wedstrijd in Duitsland in 2016. “Die wedstrijd in 2013 was met een abrikooskleurige poedel. Dat is het moeilijkste wat er is, omdat die verschillende kleurlagen hebben. Dat kost maanden van voorbereiding, maar dat was absoluut de moeite waard, zeker met die 1e plaats natuurlijk.”, vertelt Janinka trots.

janinka's trimsalon klazienaveen - 006

Hondenvoer

Naast het trimmen verkoopt Janinka’s Trimsalon ook hondenvoer op basis van insecten. Dit is duurzame voeding – duurzaamheid wordt steeds belangrijker – en is tarwe gluten vrij, volledig vrij van chemische kleur en smaakstoffen en is ontzettend gezond voor iedere hond.

Strippenkaart

Janinka’s Trimsalon werkt met een strippenkaart. Bij elke € 15,00 krijg je een stempel. Als je 10 stempels hebt, dan krijg je € 5,00 korting op de toch al lage prijzen. “Bovendien hebben we een haal&breng-service voor mensen die ziekelijk of slecht ter been zijn. Dit geldt overigens alleen voor de regio Klazienaveen.”, voegt Janinka toe.

Janinka’s Trimsalon Klazienaveen

Van Echtenskanaal NZ 133 (bij de ovonde)
7891 AG Klazienaveen
Telefoon: 06 – 25 43 09 04
E-mailadres: janinkaslomp@hotmail.com

janinka's trimsalon klazienaveen - 006

janinka's trimsalon klazienaveen - 006Back To Top