EEM Groepenkasten

Nieuw in Klazienaveen: Yogastudio Het Zonnepad

yogastudio het zonnepad lydia van der helm klazienaveenKlazienaveen – Morgen, zaterdag 7 oktober 2017, opent Yogastudio Het Zonnepad haar deuren. Van 10.00 tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen.

Wat is Het Zonnepad?

Yogastudio Het Zonnepad is eigendom van de bijna 44-jarige Lydia van der Helm. Morgen, zaterdag 7 oktober, opent deze nieuwe studio om 10.00 uur haar deuren. Iedereen, van jong tot oud, is hierbij uitgenodigd om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de gloednieuwe yogastudio aan de Oude Dordsedijk 21 in Klazienaveen. Op bovenstaande foto het prachtige uitzicht vanuit de studio. Het Zonnepad, eenvoudig de weg naar jezelf.

yogastudio het zonnepad lydia van der helm klazienaveenWie is Lydia?

“Ik BEN Lydia van der Helm, gewoon Lydia en bijna 44 jaar. En door mij te ZIJN wil ik mensen graag inspireren en begeleiden. Eenvoudig op de weg naar hun zelf, eenvoudig op de weg naar verandering.  Ik woon samen met Marcel en samen hebben wij een groot en dynamisch gezin met vijf kinderen. Naast mijn werkende carrière, nu vakdocent Uniformberoepen bij het Alfa-college in Hoogeveen, ben ik besmet geraakt met het yogavirus. Ik ben bevoegd en erkend integrale Yoga docente met de aantekeningen zwangerschapsyoga, kinderyoga, ademhaling en meditatie. Ik geef al een aantal jaren met plezier les. In mijn lessen is elke stap Yoga. Elke stap een weg naar jezelf. Yoga heeft ervoor gezorgd dat ik de fluctuaties van mijn geest beter kan beheersen, dat ik milder ben in mijn oordeel en dat ik de gebeurtenissen in mijn leven kan zien als een verrijkende ervaring. Ik ben erg blij dat ik Yoga heb ontdekt en dat ik met passie en gedrevenheid mensen hetzelfde mag laten ervaren. Daarnaast ben ik zelf hoog gevoelig (HSP) en helder voelend. Deze eigenschappen helpen mij tijdens mijn life-coaching sessies. Ik heb Reiki 1 en 2 en diverse workshops en opleidingen o.g.v. coaching gevolgd waarmee ik de mensen kan helpen. Ik ben dan ook erg blij dat ik mijn eigen yogastudio op zaterdag 7 oktober open. Wees welkom tussen 10.00 uur en 15.00 uur om een kijkje te nemen!”

Eerste les kado!

“Kom allen kijken naar de opening van Yogastudio het Zonnepad op zaterdag 7 oktober. Tussen 10.00 – 15.00 uur kun je komen kijken en krijg je een leuke attentie. Besluit je die dag deel te nemen aan een yogagroep of cursus, krijg je de eerste les kado!”, aldus Lydia op haar Facebookpagina.

Yogastudio Het Zonnepad

Oude Dordsedijk 21
7891 PA Klazienaveen
Telefoon: 06 – 13 18 08 35
E-mail: info@zonnepad.nl
Web: www.zonnepad.nl
Facebook: facebook.com/zonnepad/

 

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top