EEM Groepenkasten

Nieuw in Klazienaveen: Polluxpop op zaterdag 15 april

polluxpop pollux pop klazienaveen 2017Klazienaveen – Op zaterdag 15 april 2017 is de eerste editie van Polluxpop in Klazienaveen. Dit popfestival vindt plaats op het industrieterrein Pollux aan de Safraan in Klazienaveen. De tent gaat open om 19.30 uur, de entree is gratis.

Tal van artiesten

Tal van artiesten treden op tijdens deze eerste editie van Polluxpop, met als hoofdact de populaire band Levelup, publiekswinnaar Noord Nederland tijdens de laatste The Clash Of The Coverbands. Naast Levelup zijn er onder andere optredens van Elvis (Henri Pol, o.a. bekend van The Winner Takes It All), Bud7 en Sister-Sister.

Gratis entree, vol is vol!

Er is plaats voor 1.000 muziekliefhebbers. Kom dus op tijd, van vol is echt vol!

Polluxpop wordt georganiseerd door Johannes van Dijk, eigenaar van Horeca J&P Party Verhuur, Richard Hölscher, eigenaar van Hölscher Grondwerken en hun bieder steun en toeverlaat Sandra Hölscher en Rita van Dijk. “Onder het genot van een borrel zijn we op het idee gekomen om een concert voor iedereen te organiseren, met als uitgangspunt dat de entree gratis moet zijn. Dat is dus gelukt.”, aldus Johannes van Dijk.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Polluxpop.

Wat: Polluxpop Klazienaveen (Gratis entree)
Wanneer: zaterdag 15 april 2017 vanaf 20.00 uur (tent geopend vanaf 19.30 uur)
Waar: Safraan, industrieterrein Pollux Klazienaveen

from to
Uitgaan


Back To Top