EEM Groepenkasten

Nieuw meldnummer voor Dierenambulance

stichting dierenambulance emmen coevordenRegio – De Dierenambulance Emmen-Coevorden is sinds juni dit jaar onder de hoede van Akka’s Ganzenparadijs in Dalen. De dierenambulance is tevens lid geworden van Dutch Animal Rescue, een landelijke organisatie voor dierenhulp en opvangcentra.

Dierenambulance Emmen-Coevorden heeft naar aanleiding van deze nieuwe ontwikkelingen een nieuw logo gekregen. Ook heeft het een nieuw meldnummer, namelijk 06 – 57 37 73 65.

Zo snel mogelijk ter plaatse

Vrijwilligers van de dierenambulance zijn naast de zomeravondmarkten in Dalen aanwezig op diverse evenementen. Ze rijden met 2 ambulances in de gemeente Emmen en Coevorden. De nieuwe voorzitter Chögyal Trizin Hof geeft aan dat de dierenambulance na een melding graag zo snel mogelijk ter plekke wil zijn. Om dat volledig waar te kunnen maken moeten de dierenambulances op volle kracht ingezet kunnen worden.

Vrijwilligers gezocht

Dierenambulance Emmen-Coevorden is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers, bijvoorbeeld chauffeurs, collectanten of mensen voor in de promotiestands. Lijkt het jou iets om dieren in nood te helpen? Stuur dan een mail naar dierenambulanceemmencoevorden@gmail.com voor extra informatie of om je direct aan te melden.

Kijk voor meer informatie op www.dierenambulanceemmencoevorden.nl.

(Bron: emmen.nu / Afbeelding: website dierenambulanceemmencoevorden.nl)Back To Top