EEM Groepenkasten

Nieuw speelmateriaal voor speeltuin Kruidenveld ziet er top uit *UPDATE*

speeltuin KruidenveldKlazienaveen – Sinds ruim een week staat het er: nieuw speelmateriaal in de speeltuin van het Kruidenveld. Top, ziet er prima uit en de kinderen kunnen hier weer jaren veel speelplezier van hebben.

Het nieuwe speelmateriaal ziet er echt uitstekend uit, mooie kleuren, goed materiaal en het trok vanaf het begin dat het geplaatst was vrijwel direct veel kinderen.speeltuin Kruidenveld Alleen heeft de overvloedige regen de afgelopen week er ook voor gezorgd dat de zandbak en de directe omgeving ervan wat minder aantrekkelijk is.speeltuin Kruidenveldspeeltuin Kruidenveld Grote plassen water die niet snel genoeg, of zelfs helemaal niet, afgevoerd kunnen worden. Een kwestie van het straatwerk eruit, met geel zand egaliseren en het straatwerk opnieuw erin, zodat het water na een hoosbui, dat sowieso steeds meer voorkomt, sneller afgevoerd kan worden. Ook kunnen de tegels er dan waarschijnlijk weer netjes en strak in liggen, zodat de kans op een valpartij met letsel voor een kind iets meer beperkt kan worden.

Update

Na een reactie van één van de bij dit project betrokken buurtbewoners kunnen wij vermelden dat de speeltuin nog niet helemaal klaar is. De schrijfster meldt dat er nog een picknickbank geplaatst gaat worden en alles wordt nog opnieuw bestraat. Ook staan er nog enkele toestellen die nog een likje verf krijgen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top