EEM Groepenkasten

Nieuw telefoonnummer voor Dierenbescherming

dierenbescherming drenthe dierenambulance dierenopvang dierennoodhulpRegio – Dierenbescherming Drenthe en de Dierenambulances in Drenthe hebben sinds kort een nieuw telefoonnummer, namelijk: 088 – 811 33 60.

Indien u dit nummer belt, krijgt u een keuzemenu waarmee u direct naar het juiste regiokantoor of de juiste dierenambulance wordt verwezen. Voor de dierenambulances in Drenthe kiest u in het menu nummer 1. Hierdoor wordt de effectiviteit vergroot.Voor meldingen van een mishandeld of verwaarloosdier kunt u nog steeds terecht bij het Meldpunt Dierenmishandeling op telefoonnummer 144.

Vrijwilligers gezocht

Zoals reeds eerder vermeld is de Dierenbescherming nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers voor de dierenambulance. Dierenambulances worden ingezet voor het vervoeren van zieke, dode, gewonde of aangereden dieren naar dierenartsen in de regio. Tevens worden zwervende dieren met de dierenambulance opgehaald en naar de dierenopvangcentra gebracht. De dierenambulance is dus een zeer belangrijke schakel in het netwerk van dierennoodhulp.Back To Top