EEM Groepenkasten

Nieuwbouw Esdal College verloopt volgens planning

esdal, nieuwbouw
Klazienaveen – Ondanks de wat mindere weersomstandigheden de afgelopen twee weken met harde windvlagen en in de afgelopen week veel regen erbij, verlopen de werkzaamheden aan de nieuwbouw van het Esdal College door de Arnhemse aannemer Giesbers Bouw volgens planning.

Nadat de officiële plaatsing op 10 december vorig jaar van de door de leerlingen gemaakte tijdcapsule heeft de nieuwbouw niet stilgelegen. Ondanks de weersomstandigheden zijn er met een grote bouwkraan deze week de allerlaatste dakpanelen geplaatst. Vrijdag moesten er hiervan nog slechts een tweetal dakpanelen geplaatst worden. Al met al een goede prestatie van de aannemer.

Het terrein is nu vanwege de zware regenval nog minder goed toegankelijk voor mensen van buitenaf zonder goede veiligheidsschoenen of zelfs laarzen. Ook is het betreden van het terrein zonder toestemming van de bouwopzichter en met  de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen is niet toegestaan. De foto’s geven duidelijk  de conditie van het bouwterrein weer.esdal nieuwbouw 15012015 (22) esdal nieuwbouw 15012015 (18) esdal esdal nieuwbouw 15012015 (23) esdal nieuwbouw 15012015 (10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is de bedoeling dat in augustus dit jaar het schoolgebouw in gebruik genomen kan worden. Op de plek van het oude gebouw zal, zoals de plannen nu zijn, een soort wandelparkje met groenvoorziening gemaakt worden.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top