EEM Groepenkasten

Nieuwe EOP (Dorpsraad) Klazienaveen bedankt oude EOP

centrum klazienaveen veenarbeider schip 2Klazienaveen – Het nieuwe EOP-bestuur (Erkende Overleg Partner, voorheen Dorpsraad) Klazienaveen bedankt het oude EOP-bestuur voor de jarenlange (van 1999 t/m 2016, red.) tomeloze inzet voor het dorp Klazienaveen.

Dhr. Boxem, dhr. de Vries, dhr. Snippe, dhr. Danhof, dhr. de Hoop en dhr. Boers, de oud-bestuursleden, hebben zich al die jaren ingezet voor ons als grootste buitendorp van de gemeente Emmen. Zij hebben ontzettend veel zaken gedaan waar we nu nog steeds voordeel van hebben. Hopelijk kunnen wij als nieuw bestuur ook samen met de bevolking van ons dorp vele zaken verwezenlijken.

Vooruit

We kijken niet meer achterom, maar vooruit naar de toekomst. We zullen daar waar nodig gaan samenwerken met de betrokken mensen. Het nieuwe EOP-bestuur zal als team aan het werk gaan, om Klazienaveen duidelijk te maken dat men weer nieuwe frisse ideeën heeft en met zaken die Klazienaveen aangaan om die te verwezenlijken.

Nieuwe website

De nieuwe EOP heeft ook een website aangemaakt: www.erkendoverlegpartnerklazienaveen.com. Via het contactformulier op de website kan men ideeën indienen of vragen stellen. Wij gaan kijken wat we kunnen doen.

Verder wenst het nieuwe EOP-bestuur iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017!

Het nieuwe EOP-bestuur.Back To Top