EEM Groepenkasten

Nieuwe start voetbalvereniging V.E.V. Klazienaveen-Noord

vev klazienaveen noord ingang voetbalveldenKlazienaveen-Noord – Het nieuwe voetbalseizoen is reeds een aantal wedstrijden onderweg en vele clubs maken tot nu toe hun verwachtingen volop waar of juist helemaal niet. “VLUG EN VAARDIG” (V.E.V.) uit Klazienaveen-Noord is het seizoen met een nieuwe start en voorzien van een voltallig bestuur (bestaande uit vooral jeugdige en gedreven mensen) ingegaan.

Nieuw bestuur

Het dagelijks bestuur is helemaal nieuw en de in totaal 9 bestuursleden zijn het seizoen volop ideeën en nieuwe initiatieven begonnen. Niet alleen de sportieve prestaties zijn belangrijk, maar ook activiteiten (naast het voetbal) voor spelers, begeleiders, partners en kinderen vormen een belangrijke schakel in de binding met en voor de club.

Activiteiten

In oktober vond er een geslaagde en gezellige feestavond plaats, waar de aanwezigen volop van genoten. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan het organiseren van nieuwe activiteiten (het streven is naar 1 activiteit per maand), zie voor een overzicht de website www.vvvev.nl of de Facebookpagina van Voetbalvereniging V.E.V.
Ook zijn er door het bestuur meerdere sponsoren gevonden, die de club ondersteunen, waarvoor heel veel dank.
Afscheid gouden krachten V.E.V.

Afscheid gouden krachten

Wegens omstandigheden heeft de club helaas noodgedwongen afscheid moeten nemen van 2 twee gouden krachten, die zich jarenlang voorbeeldig hebben ingezet voor V.E.V. Bennie en Diana Soelman: heel veel dank hiervoor.!!!

Nieuwe leden van harte welkom

De relatief kleine dorpsclub kan ten allen tijde nieuwe spelers gebruiken: dus speel je nu even niet en heb je zin om in een gezellige 5e Klasse-club te spelen, schroom niet, kom de club versterken en meld je aan via de website of bel Jeroen Mulder: 06-51185254.

(Afbeelding: Google Maps)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top