EEM Groepenkasten

Nieuwe voetbalseizoen voor SJO KZC’08 is gestart

voetbal, sjo kzc'08, noordleaseKlazienaveen – Voor de spelers van SJO KZC ’08 is het voetbalseizoen weer begonnen. Op 10 augustus jongstleden zijn de eerste trainingen voor het nieuwe seizoen van start gegaan.

Voor de spelers van de E- en F-categorie is het seizoen vorige week vrijdag 14 augustus begonnen met het voetbalkamp die jaarlijks wordt georganiseerd in samenwerking met PLUS FISCHER. Dit voetbalkamp is dit jaar alweer de 11de editie. Het is V.V. Klazienaveen dat met het voetbalkamp is begonnen en nadat de jeugdcombinatie is opgestart is deze traditie voortgezet. Afgelopen zaterdag werd er in samenwerking met V.V. Klazienaveen en Zwartemeer een heuse voetbalclinic georganiseerd waarmee het voetbalkamp afgesloten werd. Dit alles om een mooi, maar vooral ook sportief voetbalseizoen te openen.

Nieuwe hoofdsponsor

Met gepaste trots wordt Noordlease/ Privélease.nl als nieuwe hoofdsponsor van SJOKZC’08 gepresenteerd voor de E & D Junioren. Er zijn nieuwe wedstrijdtenues gemaakt  maar ook aan de uit-tenues en winterjassen is gedacht! Gert Veenstra en iedereen van Noordlease/Privélease.nl worden bedankt!

Lid worden?

Vanaf het seizoen 2008-2009 spelen de jeugdteams van voetbalverenigingen VV Klazienaveen en VV Zwartemeer onder de naam SJO KZC ’08. KZC’08 is de afkorting van Klazienaveen Zwartemeer Combinatie, opgericht in 2008. Doelstelling van deze combinatie is om de kwaliteit van het voetbal op een hoger niveau te krijgen. KZC’08 speelt op de zaterdagen haar thuiswedstrijden op het prachtige sportpak “De Planeet”. De kleuren van de clubkleding zijn geel/oranje/ zwart-shirt met een zwarte broek en sokken met logo van de club. KZC’08 brengt wekelijks ongeveer 30 teams in het veld. De teams vallen onder de verschillende categorieën, van F-pupillen t/m A-junioren en natuurlijk de dames, want  voetbal is tegenwoordig niet alleen een sport wat door de heren wordt gespeeld. Binnen KZC’08 groeit het aantal spelende dames en in de hogere categorie spelen ze in een eigen dameselftal. Heeft uw zoon of dochter belang bij het spelen van voetbal? Kom dan gerust eens langs op het sportpark “De Planeet”en laat uw zoon of dochter geheel vrijblijvend een keer mee met het elftal meetrainen.

Voor meer informatie: www.sjokzc08.nlBack To Top