EEM Groepenkasten

Nieuwe website voor Uitvaartvereniging In Christo Salus

uitvaartvereniging, in christo salusKlazienaveen – De Uitvaartvereniging In Christo Salus uit Klazienaveen heeft haar website onlangs geheel vernieuwd. De website bevat nu uitgebreidere informatie over onder andere de dienstverlening die de vereniging aanbiedt.

Het is nu eenmaal geen onderwerp waar wij als mensen ons graag mee bezig houden of willen bezig houden. Maar als onze ‘tijd’ eenmaal op is, dan zal er toch iets geregeld en uitgevoerd moeten worden. De Uitvaartvereniging In Christo Salus heeft, om hun leden en nieuwe leden meer en betere informatie te kunnen geven, besloten om hun website helemaal te vernieuwen.

Veel informatie

De website van Uitvaartvereniging In Christo Salus bevat nu een veel uitgebreidere informatie. Niet alleen informatie over de dienstverlening die de vereniging aanbiedt, maar ook de verschillende mogelijkheden op het gebied van uitvaarten worden uitvoerig toegelicht met relevante informatie over allerlei kosten.

Ook kun je er een overzicht vinden van wat er bij een sterfgeval allemaal geregeld moet worden. Leden kunnen nu tevens online wijzigingen doorgeven. Mensen die lid willen worden kunnen zich nu via de website gemakkelijk aanmelden. Bovendien kunnen er nu verschillende formulieren vanaf de website gedownload worden.

Kijk voor meer informatie op de nieuwe website van Uitvaartvereniging In Christo Salus.Back To Top