EEM Groepenkasten

Nieuwjaarsbijeenkomst De Blokken 2019

Nieuwsjaarsbijeenkomst 2019 Sedna De Blokken

Klazienaveen – Sedna houdt op donderdag 31 januari aanstaande een nieuwjaarsbijeenkomst in het Welzijn- en gezondheidscentrum Klazienaveen.

Gebiedswijzer

De gebiedswijzer is er voor de omgeving Klazienaveen en omstreken. Deze website is in oprichting om de inwoners, geïnteresseerden en mensen die er werkzaam zijn goed te informeren over alles wat er speelt in het gebied. Dit kan gaan over activiteiten, dienstverlening, workshops, sport, hulpverlening en nog veel meer!

Gratis publicatie

Veel organisaties en verenigingen zijn al enthousiast en hebben het digitale formulier op www.gebiedswijzer.nl ingevuld!

Wilt u ook dat uw organisatie, vereniging of initiatief goed vindbaar is voor uw (nieuwe) doelgroep? En dit ook gratis gepubliceerd wordt? En dat u gratis PR krijgt doordat de gebiedswijzer de nodige aandacht zal krijgen in de media als ook op allerlei andere manieren? Vul dan het digitale formulier in op de website.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Wilt u graag meer informatie willen ontvangen over dit initiatief? U bent van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst op 31 januari om 19:30 in het Welzijn en Gezondheidscentrum Klazienaveen, Van Echtenskanaal NZ 161, Klazienaveen. Meld u zich aan via info@gebiedswijzer.nl. Graag tot ziens!

Deze website wordt ontwikkeld door Dokter Schoonmaak en Welzijnsgroep Sedna.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Nog geen reacties

Back To Top