EEM Groepenkasten

Nieuwjaarsreceptie Bedrocks goed bezocht

bedrocksKlazienaveen/Emmen – Zondag 10 januari was er in de kantine van Soft en honkbalvereniging Bedrocks de nieuwjaarsbijeenkomst. Voorzitter Wim Boonstra ging tijdens zijn toespraak in op de heftige toestanden in de wereld en memoreerde daarbij onder meer de misstanden in Keulen en de herdenking van Charlie Hebdo.

In een week die door gladheid overheerst werd, wees hij op de thuisplaat bij Bedrocks, waar ondanks een eventuele uitglijder veel plezier beleeft kan worden aan de clubgenoten en de sport.

Bestuur

Boonstra die twee jaar geleden het voorzitterschap overdeed aan Erik Eilering, heeft onlangs tijdens de najaarsvergadering het stokje weer overgenomen. Boonstra toonde zich verheugd dat Eilering binnen het bestuur een rol blijft vervullen. Boonstra bedankte een aantal vrijwilligers, waaronder Harry van Vondel, die afscheid nam als penningmeester. Zijn plaats wordt ingenomen door Ralph Seijkens die al op vele posities een taak binnen de vereniging vervulde.

Jubileum

Dit jaar bestaat de vereniging 35 jaar en zal er op 28 en 29 mei een ambitieus jubileumtoernooi worden gehouden.

Toekomst

Voor de toekomst wil de vereniging sturen op een gezonde groei, waarbij ook leden een steentje kunnen bijdragen Zo zal er onder meer een nieuwe slagkooi moeten worden gebouwd.

Veul heil en zegen

De voorzitter beëindigt zijn toespraak door ieder ‘veul heil en zegen’ voor 2016 te wensen, en dat hij niet te beroerd is ook zijn handen uit de mouwen te steken, bewees hij door zelf de bitterballen te bakken , waarna het nog lang gezellig bleef in het thuishonk.Back To Top