EEM Groepenkasten

Nog 3 politici in de race voor Drenthe Politicus Van Het Jaar

politicus, van het jaar, drentsRegio – Ex-Klazienavener wethouder Rene van der Weide van Wakker Emmen is 1 van de 3 politici die nog in de race is voor de titel Drents Politicus Van Het Jaar 2014.

Naast Van der Weide zijn ook nog PvdA-gedeputeerde Ard van der Tuuk en ChristenUnie-wethouder Harmke Vlieg van Assen in de race voor de titel.

Asser VVD-fractievoorzitter Roald Leemrijse, raadslid Ivo Berghuis van Gemeentebelangen Aa en Hunze en VVD-statenlid Jan Smits uit Eelde zijn voorgedragen als politiek talent. In totaal zijn er tientallen politici aangedragen door ruim 200 mensen via de website http://www.drentspoliticusvanhetjaar.

Keuze

Een jury bestaande uit onder andere politiek verslaggevers van Dagblad van het Noorden en RTV Drenthe heeft de keuze voor de genomineerden gemaakt. In het radioprogramma Cassata op zaterdagmiddag 15 november tussen 13.00 en 14.00 uur zal er aandacht worden besteed aan de genomineerden. Op zaterdag 6 december zal TV Drenthe een portret uitzenden van de 6 politici. Vrijdag 12 december maakt de jury bekend wie deze felbegeerde titels hebben gewonnen.

De verkiezing van Drents politicus van het Jaar is een initiatief van RTV Drenthe en het Dagblad van het Noorden.

(Bron: Emmen.nu)Back To Top