EEM Groepenkasten

Noordbokaal sjoelen naar Herman Depenbrock

brikkenmikkers klazienaveen bokaalnoordKlazienaveen/Marum – Herman Depenbrock uit Ter Apel is voor de 4e jaar op rij kampioen geworden van de Noordbokaal.

De noordbokaal wordt jaarlijks gespeeld en is verdeeld over 5 toernooien. De finaledag van deze bokaal vond afgelopen zaterdag plaats in Marum. Op deze dag verzamelde Herman de maximale bekerpunten van 150.

De nummers 2 en 3 in de eindstand verzamelden allebei ook 150 punten. Piet van de Bulk deed dat in klasse G en Albert van Urk in klasse C . Beide heren komen uit voor de Brikkenmikkers in Klazienaveen.

Eindstand :

  1. Herman Depenbrock 375 punten
  2. Piet van de Bulk 371 punten
  3. Albert van Urk 363 punten

De hoogst genoteerde jeugdspeler op de lijst is Jacquelien Klunder ook van de Brikkenmikkers, zei sjoelde zich naar plaats 4 met een puntentotaal van 357 .

Op plaats 5 en 6 ook nog 2 sjoelers uit Ter Apel, Lammert Kiers met totaal 349 punten. Henk Depenbrock ( broer van de winnaar ) gooide ook 349 punten in het klassement. Zo is de top 6 dus zeer succesvol verlopen voor spelers van Ter Apel en Klazienaveen.

Volgende week is het NK sjoelen in Barneveld waar deze sjoelers ook allemaal hopen succesvol voor de dag te komen.Back To Top