EEM Groepenkasten

Nu beschikbaar bij Autometkorting.nl: Particulier leasen, zorgeloos autorijden

 

auto met korting multi merk dealer lanting klazienaveen prive leaseVorige maand is aangekondigd dat privé lease ook bij Autometkorting.nl beschikbaar zou worden. Nu is het moment daar. Al enige tijd bied Auto met korting de beste financial deals voor de zakelijke markt. Financiële lease, operationele lease en short lease. Maar nu is er ook leasing voor de consument.

Wat is privé lease of particulier leasen?

24, 36 of 48 maanden een auto huren. Dat is privé leasen. Maar dan tegen een zeer aantrekkelijke huurprijs: het leasetarief. Iedere maand betaalt u een totaalbedrag voor alle autokosten. Alleen de rekening aan de pomp betaalt u nog daarbij. Heel simpel eigenlijk.

U geniet van alle voordelen van een nieuwe auto

  • geen hoge onderhoudskosten,
  • een auto met de nieuwste veiligheidssystemen,
  • een zuinig brandstofverbruik.

Welke auto’s zijn er beschikbaar?

In principe is ieder model beschikbaar om particulier te leasen. Bij Autometkorting.nl vind je de meest betaalbare modellen. Deze zijn echter niet ‘kaal’ te noemen, want veelal is alle comfort en luxe zoals airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en radio/cd-speler voorzien. Het gaat om stadsauto’s zoals de Aygo en de Citroën C1. Populair is op dit moment de vrij recent geïntroduceerde Twingo, welke standaard als 5-deurs model wordt geleverd. Leuk feitje. De nieuwe Twingo heeft de kleinste draaicirkel in zijn segment.

Wat kost privé leasen?

De privé lease tarieven starten om en nabij de 250 euro per maand voor een goed uitgeruste, compacte auto in het A-segment. Naast de brandstofrekening zijn dit de enige kosten, want het privé lease tarief is all-in. Dat betekent dat u één vast bedrag betaalt voor afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pechhulp.

Waar is privé lease verkrijgbaar?

Elk type auto van vrijwel ieder merk is leverbaar via Autometkorting.nl. In de omgeving van Emmen en Klazienaveen wordt de auto rijklaargemaakt door de Multi Merk Dealer. Wilt u meer weten? Ga naar de website.Back To Top