EEM Groepenkasten

NU fashion opent haar deuren

NU fashion KlazienaveenKlazienaveen – NU fashion opent morgen, donderdag 22 oktober 2015, officieel haar deuren. Gisteravond konden genodigden al een klein voorproefje nemen.

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Langestraat 101 in Klazienaveen, naast Ollies en tegen over Blokker. Morgenochtend om 9.00 uur zal deze nieuwe winkel officieel haar deuren openen.

NU fashion is een nieuwe winkelformule van Robert (32) en Ellen (33) Gouw uit Klazienaveen. “Het is dus geen franchise en we zijn ook niet aangesloten bij een inkooporganisatie.”, benadrukt Robert. “Wij doen alle inkoop zelf, want dan kunnen we ook zelf bepalen wat er in de winkelt hangt. Wij werken met kleine collecties en we kopen regelmatig in, zodat er in ieder geval elke 2 weken weer wat nieuws hangt. Als iemand een week of 2 niet in de winkel is geweest zien ze dus elke keer iets nieuws.”

NU fashion Klazienaveen

Het team: vlnr Miranda, Nicole, Paula, Robert, Ellen, Annet. (Jorien staat helaas niet op de foto)

In een kleine 3 weken tijd hebben ze het oude pand geheel omgetoverd tot een zeer gezellige winkel met een unieke, warme uitstraling en super stoere collecties. Alle oude spullen moesten eerst worden verwijderd voordat met de opbouw van het nieuwe kon worden begonnen. Met hard werken hebben ze er in korte tijd echt iets moois van gemaakt.

NU fashion Klazienaveen

Achterin de winkel is een koffiehoek waar klanten een kopje koffie kunnen nuttigen. Tevens is er een aparte hoek voor de kleinere winkelbezoekers.

NU fashion Klazienaveen

Adres

NU fashion
Langestraat 101
7891 GG Klazienaveen
Telefoon: 0591 –┬á53 16 05
Facebookpagina: @NUfashionklazienaveen

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur
Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Foto’s

Een kleine foto-impressie van de winkel.

NU fashion Klazienaveen NU fashion Klazienaveen NU fashion Klazienaveen NU fashion Klazienaveen NU fashion Klazienaveen NU fashion Klazienaveen NU fashion Klazienaveen

Winkelen


Back To Top