EEM Groepenkasten

Nu te koop bij Bruna Klazienaveen: 30 Messteken van Rob Stoker

30-messteken-hoe-de-moord-op-kim-stoker-doodslag-werd-door-rob-stoker-brun-klazienaveen-headerKlazienaveen – Deze week is het aangrijpende boek ’30 Messteken’ verschenen. Er is enorm veel belangstelling voor het openhartige verhaal van Rob Stoker.

In het openhartige boek 30 messteken beschrijft Rob Stoker de verwarring, het verdriet en de woede na de moord. Rauw, schokkend en liefdevol. Een boek dat je absoluut niet wilt missen!

Uiteraard te koop bij Bruna Klazienaveen. Haal nu jouw eigen exemplaar bij Bruna Klazienaveen aan de Langestraat 111 of reserveer jouw eigen exemplaar via telefoonnummer 0591 – 318 851 of via Facebook: BrunaKlazienaveen.

Samenvatting 30 Messteken

Auteur: Rob Stoker
Uitgever: Kleine Uil, Uitgeverij
Nederlands, 128 pagina’s

Het is de nachtmerrie van alle ouders: je kind verliezen. Het overkwam Rob Stoker in werkelijkheid. Zijn dochter Kim werd door haar vriend Arjan op gruwelijke wijze vermoord. In een niets verhullend verhaal beschrijft hij de hel waar hij en zijn gezin doorheen zijn gegaan in de drie jaar volgend op de moord. In het openhartige boek 30 messteken beschrijft Rob Stoker de verwarring, het verdriet en de woede na de moord en de toenemende frustratie tijdens de rechtsgang. ‘Tijdens de zitting zou ik als enige in de zaal zitten, terwijl mijn familie achter het glas moest plaatsnemen. Op de publieke tribune, waar dus ook de familie en vrienden van Arjan zouden zitten. Ik vond het een afschuwelijke gedachte dat ik tijdens de verhoren waar de meest gruwelijke details aan bod zouden komen, niet naast mijn vrouw en kinderen kon zitten. Ik zou dus zelf geen steun kunnen krijgen, maar wat ik nog erger vond, ik zou ook niet mijn dochter of zoon even kunnen vasthouden als het zwaar zou worden. En dat het zwaar zou worden, hadden we inmiddels wel in de smiezen.’ In hoeverre overschaduwt de rouw over zijn dochter zijn eigen relatie, hoe functioneer je nog als docent? Hoe blijf je overeind als vader van je andere twee kinderen? Het zijn deze grote vragen waar Rob Stoker op een eerlijke manier over schrijft. Rauw, schokkend en liefdevol.

30 messteken hoe de moord op kim stoker doodslag werd door rob stoker brun klazienaveen

 

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top