EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up groeit tijdens oefenwedstrijden

jms hurry-up, ronald suelmannZwartemeer –  Vrijdagavond werd de oefenwedstrijd JMS Hurry-Up – OHV Aurich, afkomstig uit de Noord-Duitse stad Aurich, gespeeld in de thuishal van de Zwartemeerse handbalvereniging.

Matige start

Na een matige start waarin het team van Martin Vlijm de mannen van OHV Aurich te veel speelruimte gaven, en mede door een zwakke verdediging in de eerste 15 minuten en een schijnbaar nog niet geheel fitte keeper, was de eindstand bijna in evenwicht: 22-23.

In het eerste kwartier waren de mannen van JMS Hurry-Up niet in hun goede doen en gaven de Aurichers teveel speelruimte. Hierna kwamen de mannen uit Zwartemeer goed terug en speelden een vrijwel gelijkwaardige partij. Duidelijk gemist tijdens de aanvallen was de inzet van een Gintaras Cibulskis, die weer in eigen land speelt. Maar het team van Martin Vlijm groeit, en liet als geheel een redelijk goede indruk achter. Het was een echte oefenwedstrijd waarin het net als in de reguliere wedstrijden soms ‘warm’ aan toe ging, getuige de foto’s van Vlijm.jms hurry-upjms hurry-upjms hurry-upjms hurry-upjms hurry-upjms hurry-upjms hurry-upjms hurry-upjms hurry-upjms hurry-up, ties berendsjms hurry-upjms hurry-up
(Foto’s: (c) MSL)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top