EEM Groepenkasten

Oldtimerdag Klazienaveen op zondag 6 mei

klazienaveen oldtimerdag klazienavener youngtimer vrienden 2018Klazienaveen – Zet hem vast in jouw agenda! Op zondag 6 mei staat Klazienaveen in het teken van mooie en bijzondere voertuigen!

Oldtimers

Op zondag 6 mei 2018 wordt namelijk voor de 2e keer in successie de Oldtimerdag Klazienaveen georganiseerd. De dag begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Deze gezellige dag brengt liefhebbers van oude voertuigen bij elkaar. Op het terrein zijn verschillende voertuigen welkom, zoals auto’s, tractoren, motoren en dergelijke. Deze voertuigen dienen 20 jaar of ouder te zijn.

Zien en gezien worden

Zien en gezien worden, dat is het motto van deze gezellige dag. Kom ook langs met je voertuig, de entree is gratis.

Oldtimerdag Klazienaveen wordt gehouden op het terrein bij de ijsvereniging “Barger-Oosterveen” aan de Veenhoeksweg 24 in Klazienaveen. Deze locatie is uitermate geschikt voor het uitstallen van de verschillende soorten voertuigen en bied de bezoekers een mooie gelegenheid om al het moois te aanschouwen.

Het evenement zal worden vergezelt door Foodtrucks, standhouders en plaatselijk initiatieven.

Klazienavener Youngtimer Vrienden

De organisatie is in handen van de Klazienavener Youngtimer Vrienden. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Klazienavener Youngtimer Vrienden.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top