EEM Groepenkasten

Oliebollenkraam al 25 jaar lang in Klazienaveen

oliebollenkraam gebakkraam klazienaveen 2016Klazienaveen – Sinds afgelopen donderdag staat hij er weer: de Oliebollenkraam / gebakkraam. Dit is alweer het 25e jaar dat deze kraam in Klazienaveen staat.

25 Jaar geleden stond de oliebollenkraam voor het eerst in Klazienaveen. Toen nog bij de Dordsebrug, tegenover Vishandel Middeljans, aan het kanaal. Na de verbouwing van het centrum en na de komst van Schip 1 stond de kraam tussen Schip 1 en de Ovonde. Nu staat de oliebollenkraam alweer voor het 3e achtereenvolgende jaar in het centrum van Klazienaveen, tegenover De Witte Olifant en Bruna Klazienaveen.

Heel veel lekkernijen

Naast overheerlijke oliebollen en krentebollen heeft de kraam nog heel veel meer overheerlijke lekkernijen, van oubliehoorns met slagroom en slagroomsoezen tot Berlinerbollen en ananasbollen. Echt te veel om op te noemen, en allemaal even lekker!

Nieuwe kraam

Na 25 jaren zit de dienst van de huidige kraam er op. Volgend jaar komen ze met een geheel nieuwe kraam.

De oliebollenkraam staat tot en met 31 december in Klazienaveen en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.30 uur tot 18.00 uur, donderdags tijdens koopavond tot 21.00 uur, en op zaterdag van 11.30 uur tot 17.00 uur. Zondags en ’s maandags is de kraam gesloten.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top