EEM Groepenkasten

Ondanks de gladheid is het openbaar vervoer hervat

ijzel ijs drenthe noordoosten klazienaveenKlazienaveen/Regio – De dienstverlening van het openbaar vervoer in Noord-Nederland is hervat.  Ondanks de gladheid rijden de bussen en treinen zoveel mogelijk via dienstregeling. Ook op de snelwegen in het noorden van het land zijn er op dit moment geen grote problemen.

Het treinverkeer werd vanochtend volgens de reguliere dienstregeling weer opgestart. Volgens Arriva dienen de reizigers er wel rekening mee te houden dat de dienstverlening met enige vertraging en mogelijke uitval van busritten plaatsvinden. Qbuzz meldt ook dat er mogelijke vertragingen zijn.

Tot 11.00 uur vanochtend geldt wederom code rood voor Friesland, Groningen en Drenthe, zo meldt het KNMI. Rijkswaterstaat waarschuwt daarom om nog niet de weg op te gaan in de drie noordelijke provincies. Vanmiddag wordt opnieuw veel gladheid verwacht. Zo rond 14.00 uur bereikt het regengebied het noorden en zorgt daar voor regen en mogelijk sneeuw of zelfs weer ijzel. Vooral in de gehele provincie Groningen wordt er opnieuw ijzel verwacht.

(Bron: emmen.nu)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top