EEM Groepenkasten

Ondermaats Zwartemeer verliest thuis terecht van Sleen

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen – Een onder de maat spelend Zwartemeer heeft thuis terecht verloren van de nummer 3, Sleen. Sleen ging door een 1-4 overwinning met de 3 punten naar huis.

In de beginfase had Zwartemeer nog wel de beste kansen en had op voorsprong moeten komen. Een hard schot op doel werd gekeerd en de rebound kon ook niet verzilverd worden. In die fase waren er meerdere hachelijke situaties voor het Slener doel maar gescoord werd er niet. Dat deed Sleen wel in de 23e minuut en eigenlijk uit haar eerste kans. Via een fraaie combinatie kon een steekpass op Kelvin Jager worden gegeven op de rand van de 16 die deze goed afrondde voor de 0-1. Een kwartier later weer een goede combinatie van Sleen door de defensie van Zwartemeer die door Wouter Eiting werd verzilverd voor de 0-2. Toen vlak voor rust ook nog de 0-3 viel was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Marc Dekker kreeg alle gelegenheid om een vrije bal snel te nemen op de in de 16 meter staande, Ranil Briek, die met enig fortuin de kans verzilverde.

Onterecht afgekeurd

In de tweede helft kon Sleen Zwartemeer laten komen om gebruik te maken van de achterin vrij komende ruimte. Uit die situaties waren de beste kansen voor Sleen. Keeper Justin Verschoor redde nog een paar keer maar was kansloos in de 56e minuut toen Derek Slot de 0-4 maakte. Even later kreeg Zwartemeer nog een strafschop die benut werd door Martin Bauerhuit voor de 1-4. De fraaie 2-4 van Bas de Jonge werd nog onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Zo bleef het bij een toch wel beschamende 1-4 nederlaag voor Zwartemeer.

Bekerwedstrijd

Woensdagavond om 20.00 wacht thuis de bekerwedstrijd tegen hoofdklasser Staphorst. Dan zal toch uit een heel ander vaatje getapt moeten worden om een redelijk resultaat te behalen. A.s. weekend is Zwartemeer vrij om een week later de uitwedstrijd tegen Stadskanaal tegemoet te zien. Hopelijk kan in beide wedstrijden Zwartemeer een betere prestatie op de mat leggen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top