EEM Groepenkasten

Ondernemers in Beeld: Interview met Jeannette Lippold

ondernemers in beeld jeannette lippold klazienaveenKlazienaveen – Sinds enige tijd heeft de handelsvereniging van Klazienaveen een nieuwe website. Op deze website, www.klazienaveencentrum.nl staat alles over (het centrum van) Klazienaveen, het winkelaanbod, koopzondagen, evenementen en nog veel meer.

Een aantal zaken stonden ook al op de oude website, maar er staan ook diverse leuke nieuwe rubrieken op de vernieuwde website. Eén van die rubrieken die zeker de moeite waard is, is de rubriek “Ondernemers in Beeld”. Een paar weken geleden is de eerste ondernemer aan de tand gevoeld: Jeannette Lippold, eigenaresse van Trends & Vloeren, gevestigd in de Oude Bieb aan de Langestraat.

Ondernemers in Beeld: Interview met Jeannette Lippold

De eerste die wordt geïnterviewd is Jeannette Lippold, eigenaresse van Trends & Vloeren, gevestigd in de Oude Bieb aan de Langestraat.

 1. Kom je uit Klazienaveen? “Ja, geboren en getogen Klazienaveense.”
 2. Wie is Jeannette Lippold? “Sociaal, gevoelig, betrokken, straight en houdt van afspraak = afspraak.”
 3. Waarom is jouw zaak in Klazienaveen gevestigd? “Omdat ik een echte Klazienaveense ben, ik kan niet zonder Klazienaveen.”
 4. Hoe onderscheidt, volgens jou, Klazienaveen zich op het gebied van winkelen? “Het goede winkelaanbod, een dorp met winkels waar de klant nog koning is, waar we de klant nog kennen.”
 5. Waar ligt de kracht van jouw winkel? “Kwaliteit. Altijd de nieuwste trends. Woonbeleving. Eigenlijk dat doen waar de naam voor staat. Goed werk leveren.”
 6. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen binnen jouw branche? “Het ontzorgen van de klant, met betrekking tot advies.”
 7. Ben je met je winkel actief op Facebook, Twitter en/of Instagram? “Ja, Facebook. Instagram is een volgende stap. Waarom? Sociale media is een top medium op dit moment. Dit pakken we serieus aan. Degene die je willen volgen, bereik je ook op die manier.”
 8. Ben je persoonlijk actief op sociale media? “Nee, geen tijd voor.”
 9. Wat doe je als je een vrije dag hebt? “Tijd maken voor familie en vrienden, een dagje Amsterdam, winkelen en concerten bezoeken.”
 10. Waar ben je het meest trots op? “Op onze kinderen, Michelle rondt binnenkort haar rechtenstudie af en Mike werkt al een paar jaar in ons bedrijf en wil dit graag in de toekomst overnemen. Eigenlijk ben ik ook gewoon trots op de koop van de Oude Bieb in 2016 en hoe ons bedrijf ontwikkeld is. En op mijn team!”
 11. Waar heb je een hekel aan? “Onrecht, schijnheiligheid en liegen. En dan onrecht in de breedste zin. Ik vind het lastig dat je als ondernemer altijd zwak staat bij problemen of onenigheid.”
 12. Waar wordt je blij van? “Van onze vriendengroep. Dat er altijd mensen voor je klaar staan, wanneer en waarvoor dan ook. Steun en hulp wanneer het erop aan komt!”
 13. Hoe ziet je ideale vakantie eruit? “Eigenlijk heel simpel, met het gezin naar de camping. Tijd voor elkaar. Maar ik vind het ook heerlijk om in de winter er even met Henk tussenuit te gaan, naar een warm land als Curaçao bijvoorbeeld. Lekker relaxen.”
 14. Wat ik belangrijk in het leven vind is: “genieten, we zijn hier maar even!”
 15. Als je van carrière zou veranderen, wat zou je dan gaan doen? “Dan zou ik in de horeca gaan werken, dat vond ik in de periode dat ik mij inzette voor buurtvereniging Kruidenveld ook geweldig om te doen.”
 16. Muziek? “Absoluut! Heel breed: van Back to the Music tot Jannes, van Retropop tot Bokzwien. Wanneer ik volgend jaar 50 jaar word, reken ik er eigenlijk op dat Jannes bij mij komt optreden, haha!”
 17. Het volgende interview zal zijn met Jan Braam (De Witte Olifant), omschrijf hem eens op een positieve manier: “Ik vind het knap wat hij bereikt heeft met De Witte Olifant, wat hij daarmee heeft neergezet. Ik ken hem nog niet heel goed, maar het woord ondernemend past echt bij hem.”

Kijk voor het originele interview of meer interviews op www.klazienaveencentrum.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top