EEM Groepenkasten

Onverlaten stelen linten van kerkhof in Klazienaveen

wereldlichtjesdag algemene begraafplaats klazienaveenKlazienaveen – Een paar dagen geleden hebben onverlaten linten gestolen van grafstukken op de Algemene Begraafplaats in Klazienaveen. De familie zoekt getuigen.

Deze melding kreeg de redactie zojuist binnen van Isebrand Kwint. “Op zaterdag 17 december ontdekte ik dat er linten zijn gejat van grafstukken van het graf van mijn oma op de Algemene Begraafplaats in Klazienaveen. Voor zover ik weer er nog nog niets gejat van het kerkhof.”, aldus Isebrand.

“Ze hebben linten gestolen die op 2 grafstukken zaten. Op de linten staan namen van de families die het stuk hebben geschonken. Het is echt ongelooflijk!”

Oproep

“Meer weet ik er op dit moment helaas ook niet van, er zijn jammer genoeg geen getuigen. Maar misschien zijn er toch mensen die toch iets hebben gezien of gehoord hebben? Of misschien mensen bij wie het ook is gebeurd? Daar zou ik graag mee in contact komen.”, besluit Isebrand.

Mensen die iets hebben gezien kunnen via de e-mail met de redactie of via de Facebook met Isebrand contact opnemen.Back To Top