EEM Groepenkasten

Ook 2e Historische Wandeling door Klazienaveen nagenoeg uitverkocht

centrum klazienaveen veenarbeider schip 2Klazienaveen – Na het succes van de eerste Historische Wandeling door Klazienaveen is ook de tweede Historische Wandeling op zondag 15 januari aanstaande nagenoeg uitverkocht.

De ongeveer 2,5 uur durende wandeling vindt plaats onder leiding van een gids langs een groot aantal historische hoogtepunten in Klazienaveen. Gestart wordt in een groep van maximaal 20 personen. Ook deze tweede wandeling is alweer bijna helemaal volgeboekt. De Stichting Historisch Klazienaveen verwacht deze week ook nog wel de laatste paar kaartjes te zullen verkopen.

Historische hoogtepunten

De kosten bedragen € 6.50 per persoon en dat is inclusief een kop koffie of thee en een plak ouderwetse arretjescake in Diner Café De Witte Olifant. Tijdens de wandeling wordt een flyer met de hoogtepunten van de wandeling uitgereikt en worden de historische hoogtepunten uitvoerig toegelicht. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid voor deelnemers om hun eigen verhaal te vertellen.

Deelnemers worden op zondag 15 januari om 13.30 uur ontvangen in De Witte Olifant. Na het nuttigen van een kopje koffie of thee start van daaruit vervolgens de wandeling.

Opgave

Opgave is mogelijk via via info@historischklazienaveen.nl en bij De Witte Olifant. Doe dit snel, want het aantal plaatsen is beperkt (max. 20). Er zijn nog slechts een paar kaarten beschikbaar voor deze tweede wandeling. Wil je graag een keer meewandelen, maar schikt je deze datum niet? Stuur dan ook even een mailtje en meld je vrijblijvend, zodat je als eerste op de hoogte bent en in aanmerking komt bij een volgende wandeling.

Kijk voor meer informatie op www.historischklazienaveen.nl of bel naar Jans Jagt (06 – 19 87 51 14) of Lammert Schoonewille (06 – 53 54 53 76).

Uitgaan


Back To Top