EEM Groepenkasten

Ook in Klazienaveen is online boodschappen doen mogelijk!

boodschappen winkel winkelen supermarkt pixabayKlazienaveen – Misschien ben jij er nog helemaal niet bekend mee, maar boodschappen doen via internet is steeds populairder aan het worden. Op dit moment doen in Nederland meer dan 1 op de 7 mensen wel eens online boodschappen (*onderzoek GFK).

Denk jij dat dit alleen iets is voor mensen in het Westen? Dan heb je het goed mis. Ook in Klazienaveen zijn er steeds meer mogelijkheden. In dit artikel heeft boodschappenspot.nl, een grote verzamelsite voor online supermarkten en speciaalzaken, een kort onderzoek gedaan.

Waarom online boodschappen doen?

Veel mensen hebben het druk met van alles en nog wat. Hobbies, sport, werk, gezin, familie, vrienden en ga zo maar door. Het doen van de dagelijkse boodschappen kan er dan regelmatig eens bij inschieten. Soms zou je willen dat je net even een uurtje extra vrije tijd zou hebben. Voor die momenten is er nu de mogelijkheid om je boodschappen via internet te bestellen. Eventjes niet met de kar door de winkel maar alles gewoon in je online winkelwagentje klikken. Dit is bij steeds meer supermarkten een optie.

Wat is er in Klazienaveen mogelijk?

Voor het gemak gaan we uit van de 6 grotere supermarkten in de omgeving. Winkels waar inwoners van Klazienaveen zeker wel eens boodschappen doen. Jumbo, Boni, AH, Coop, Spar en de PLUS. Die eerste drie supermarkten bezorgen nog niet aan huis in Klazienaveen, de laatste drie wel. De verwachting is dat het voor Albert Heijn en Jumbo in 2018 wel mogelijk zal worden om de boodschappen te laten thuisbezorgd. Hieronder vind je een aantal feiten over COOP (Erica), SPAR (Kroeze) en de PLUS in Klazienaveen:

PLUS
Minimum bestelbedrag: €25
Bezorgt vanaf: €6,00
Pick-up point vanaf: €2,50

Coop
Minimum bestelbedrag: €40
Bezorgt vanaf: €4,99
Pick-up point vanaf: €2,99

SPAR
Minimaal bestelbedrag: Geen
Bezorgkosten: Gratis (bij besteding van €50 of meer)
Pick-up point: Gratis

Anders winkels

In de omgeving is natuurlijk ook een Aldi en Lidl te vinden en een aantal inwoners zal zo af en toe ook eens naar Duitsland rijden voor de inkopen. De discounters bezorgen nog niet thuis, en dat zal ook nog wel jaren duren. Lidl bezorgd al wel non-food producten aan huis. Nieuw initiatieven als Picnic zullen ook nog even op zich laten wachten in Klazienaveen. Deze online-supermarkt is in 2015 gestart en is vooral in Midden-Nederland en de randstad actief.

De toekomst van boodschappen doen

Hoe we in de toekomst onze boodschappen gaan doen is de vraag. Experts zijn hierover verdeeld. Daar waar sommigen een combinatie van online en fysiek boodschappen doen als mogelijkheid zien, is er ook een groep critici die op termijn de meeste supermarkten wel ziet verdwijnen. Wat denk jij? Onze redactie is benieuwd naar jullie ervaringen. Heb jij online boodschappen doen al eens getest? Wat vind jij voordelen en nadelen van deze online service of de bezorgdienst? Laat je reactie achter via Facebook.

(Afbeelding: Pixabay)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top