EEM Groepenkasten

Open dag bij Only For You: Geef je op voor gratis behandelingen

beautysalon only for you klazienaveen open dag 2018Klazienaveen – Op zaterdag 17 maart aanstaande houdt Beautysalon Only For You aan de Molenwijk OZ 40 in Klazienaveen open dag. Geef je nu op voor een gratis behandeling tijdens de open dag!

“Op 23 maart bestaat mijn salon 14 jaar en sinds 3 jaar werk ik aan huis. De salon heeft een eigen ingang met wachtruimte.”, aldus eigenaresse Ria Bouwmeester. “Ik organiseer deze open dag omdat ik voor mijn salon wat nieuwste bieden heb waar ik de mensen mee kennis wil laten maken. Tijdens de open dag kan iedereen een gratis demo-behandeling ondergaan.”

Gratis behandeling

Wil jij ook een gratis behandeling? Meldt je dan wel even van te voren aan, want vol is vol.

“Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje te komen kijken in mijn salon. Tijdens de open dag geven we een kortingsbon weg ter waarde van € 20,00 euro die ingewisseld kan worden voor de nieuwe behandeling. Bovendien krijgt iedereen die dag 10% korting op alle verzorgingsproducten en wie die dag een kuur van de nieuwe behandeling afspreekt krijgt gratis een uitgebreide professionele huidanalyse met de smart mirror. Natuurlijk kunnen mensen bij mij ook terecht voor verschillende luxe ontspannende huid verbeterende gezicht behandelingen.”, vervolgt Ria. “Verder heb ik de specialisatie ‘elektrisch epileren’, waardoor die behandelingen in veel gevallen vergoed worden door de zorgverzekeraar.”

Iedereen is welkom

Iedereen is van harte welkom tijdens de open dag op zaterdag 17 maart van 12.00 tot 19.00 uur aanstaande eens een kijkje te komen nemen bij Only For You.

Wat: Open dag
Waar: Beautysalon Only Fo You
Wanneer: Zaterdag 17 maart 2018 van 12.00 tot 19.00 uur
Wat kost het: Gratis entree, gratis demo-behandeling

Beautysalon Only For You

Eigenaresse: Ria Bouwmeester
Molenwijk OZ 40
7891 HN Klazienaveen
Telefoon: (0591) 39 14 00
Mobiel: 06 – 11 11 82 98
E-mail: info@salononlyforyou.nl
Website: www.salononlyforyou.nl

beautysalon only for you klazienaveen open dag 2018

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top