EEM Groepenkasten

Open Dag Muziekschool Hidding op zondag 29 januari

muziekschool hidding klazienaveen open dag 2017Klazienaveen – Zondag 29 januari opent Muziekschool Hidding weer haar deuren tijdens de jaarlijkse open dag. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen en zich laten adviseren over een diversiteit aan muziekinstrumenten.

Muziekschool Hidding beschikt over een 8-tal leslokalen. Op de open dag kan iedereen tijdens een hapje en een drankje genieten van diverse optredens door leerlingen van de muziekschool. Voor een eventuele aanschaf van muziekinstrumenten kunt je ook bij Muziekschool Hidding terecht. Laat je informeren door het deskundige personeel en kijk welk instrument het beste bij je past. De muziekwinkel is inpandig verbonden aan onze muziekschool.

Voor jong en oud

De muzieklessen zijn voor jong en oud en worden privé gegeven, dus één-op-één. Hierdoor kunnen de leerlingen zich sneller ontwikkelen bij groepslessen. De duur van de lessen zijn een half uur per leerling.

Muziekschool Hidding geeft op een ongedwongen en sociale manier les. De leerling bepaalt zijn of haar eigen tempo, waar hij of zij zich zelf lekker bij voelt. Ontdek jezelf en schrijf je snel in op de open dag.

Muziekschool Hidding

Doorndistel 37
7891 WV Klazienaveen
Telefoon: (0591) 317917 / 06-46336233
Website: www.muziekschoolhidding.nl
E-mail: info@muziekhuishidding.nl

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top