EEM Groepenkasten

Open dag tennisclub Rackem op 21 maart

tennisclub rackem open dag klazienaveenKlazienaveen – Op zaterdag 21 maart heet tennisclub Rackem iedereen welkom met een open dag. Op het tennispark aan de Planeet 2 in Klazienaveen kan iedereen die iets meer wil weten van deze leuke sport tussen 10:00 uur en 12:00 uur een kijkje komen nemen.

Wij hebben rackets en ballen klaar staan zodat je samen met onze tennislerares Xandra alvast een balletje kunt gaan slaan. Ook bestaat er mogelijkheid om naast het lidmaatschap van de club tennislessen te nemen dit kan bijvoorbeeld ook met een aantal vrienden samen.

Mini-baan voor de jeugd

Tennisclub Rackem is gezellige tennisclub met 4 tennisbanen waarvan 2 smash-coard banen zodat er het hele jaar kan worden getennist. Vorig jaar is hier een mini-baan bijgekomen waarop de jeugd een balletje kan slaan maar ook de oudere het kortere tennisspel kan beoefenen.

Het hele jaar door worden er leuke activiteiten georganiseerd voor zowel de beginnende tennissers al de gevorderde. Zo zijn er clubkampioenschappen en in juni het Rackem open in de KNLTB voorjaars competitie speelt tennisclub Rackem met een 9 tal senioren teams en een tweetal jeugd teams.

Ook worden er activiteiten georganiseerd buiten de banen zoals op 22 maart het happen en stappen waarbij een gezellige wandeling wordt afgesloten met een lekker stukje eten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website www.tcrackem.nl.

Adres

Tennisclub Rackem
Planeet 2
7891 AC Klazienaveen
Tel. 0591 -317525
E-mail: activiteiten@tcrackem.nl

Sport Uitgaan
Planeet 2 7891 AC Klazienaveen Map


Back To Top