EEM Groepenkasten

Open Trouwdag Veenpark Barger-Compascuum groot succes

veenpark Klazienaveen/Barger-Compascuum – Afgelopen zondag 1 maart was het dan zover, want onder de slogan  “met je partner onder je arm naar de mooiste trouwlocatie” en met een toepasselijke huwelijksfoto gemaakt door Reina de Vries, werd een leuke campagne gevoerd door het Veenpark. Zie voor meer over deze fantastische dag dit artikel.

Ruim dertig bedrijven verleenden hun medewerking aan de “Open Trouwdag”  in het Veenpark Barger Compascuum. De vele belangstellenden werden op het Veenpark ontvangen met gratis koffie en bruidstaart en toegang tot het Veenpark. Wat een paar jaar geleden begon als een open huis, is inmiddels uitgegroeid tot een echt “Wedding Event”.

Open Trouwdag Veenpark (14)

Een kledingshow met bruidskleding, limousine, een Rolls-Royce, video- en fotografen, witte duiven, valkenier met giervalken  en een trouwceremonie in de Veenkerk. Weliswaar geen officieel huwelijk, maar wel met een echte ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de Gemeente Emmen. Alles was er te zien,  te proeven en te smullen onder een toepasselijk live muzikaal intermezzo. En het Veenpark zelf, dat is bij uitstek de nostalgische locatie, niet alleen om te trouwen, maar ook om het te vieren. Al met al kunnen het Veenpark en al de deelnemende bedrijven  terugkijken op een geslaagde dag.

Open Trouwdag Veenpark (13) Open Trouwdag Veenpark (12) Open Trouwdag Veenpark (11) Open Trouwdag Veenpark (10) Open Trouwdag Veenpark (9) Open Trouwdag Veenpark (8) Open Trouwdag Veenpark (7) Open Trouwdag Veenpark (6) Open Trouwdag Veenpark (5) Open Trouwdag Veenpark (4) Open Trouwdag Veenpark (3) Open Trouwdag Veenpark (2) veenpark

 

 

 

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
0591-324444
www.veenpark.nlBack To Top