EEM Groepenkasten

Opening Koningsspelen bij CB De Brug in Klazienaveen

opening koningspelen 2017 cbs de brug klazienaveenKlazienaveen – Vanochtend rond 8.40 uur zijn op Christelijke Basisschool De Brug aan de Derksweg 264 de Koningsspelen 2017 geopend.

Koning Willem-Alexander is op 27 april aanstaande jarig. Met deze Koningsspelen viert CB De Brug zijn verjaardag met een sport- en speldag. De jongere kinderen doen dat bij de eigen school, de oudere groepen (6 t/m 8) doen dat op het voetbalveld.

Hijsen van de vlag

Voor de kinderen van groep 1 t/m 5 volgt er na het hijsen van de vlag eerst een gezamenlijk ontbijt. Vanaf 9.30 uur worden er rond het schoolplein allerlei spelletjes gehouden, afsluitend met een spetterende einddans rond 11.30 uur.

De kinderen van groep 6 t/m 8 hebben een sportdag op het sportpark. Dit geldt overigens voor alle kinderen van groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen in Klazienaveen. Na de sportdag hebben de kinderen van CB De Brug een gezamenlijke lunch op school.

Supporters welkom

De Koningsspelen zijn natuurlijk niet compleet zonder supporters. Supporters zijn van harte welkom om de kinderen aan te moedigen als ze hun best doen bij de spelletjes: voor de groepen 1 t/m 5 vanaf 9:30 uur bij de school en voor de groepen 6 t/m 8 ’s ochtends op het sportpark.

opening koningspelen 2017 cbs de brug klazienaveen

(Foto’s: Martijn Huigen)Back To Top