EEM Groepenkasten

Opening ‘Trends&Vloeren bij Lippold’ in oude bibliotheek

Trends&Vloeren bij LippoldKlazienaveen – ‘Trends&Vloeren bij Lippold’ is woensdag 21 september 2016 geopend in het oude pand van de Bibliotheek Klazienaveen aan de Langestraat, tegenover Schip 2.

De officiële opening aan het eind van de woensdagmiddag van Trends&Vloeren bij Lippold kon rekenen op een grote groep genodigden die van de gelegenheid gebruik maakten om de familie Lippold geluk te wensen met de bereikte mijlpaal. De officiële openingshandeling werd verricht door de dhr. R.J. Klitsie, directeur van de Rabobank Emmen-Coevorden. Het lint werd door hem vakkundig doorgeknipt onder het toeziend oog van het echtpaar Lippold.

Erik Hulzebosch

Als ‘cadeautje’ voor Janet Lippold was oud-schaatser Erik Hulzebosch aanwezig om het geheel met mooie anekdotes over zijn eigen geschiedenis en dat van de nieuwe eigenaren van het oude bibliotheek pand aan elkaar te praten, iets wat hem wel toevertrouwd is. Erik kreeg al snel de lachsalvo’s over zich heen.Trends&Vloeren bij LippoldTrends&Vloeren bij Lippold

Het bedrijf van dochter Michelle, ‘Michelle’s Kadoshop’, is opgeheven en is vanaf heden met Trends&Vloeren bij Lippold samengevoegd. Trends&Vloeren bij Lippold is nu een samentrekking met Woninginrichting-Aanhuis.nl dat al meerdere vestigingen met showrooms heeft in geheel Nederland.

Aanbiedingen

Morgen, donderdag 22 september, gaan de deuren om 9.30 uur open voor het publiek, en dat wordt met een aantal spectaculaire acties en aanbiedingen gevierd in de vestiging Klazienaveen.

Bijvoorbeeld:

Raamdecoratie uit de Aanhuis-collectie: 35% korting
Kasten uit de Allure-plus collectie: 20% korting
PVC vloeren Aanhuis-collectie: 30% korting

Er is tevens een leuke verrassing voor iedere betalende klant! Kom gewoon zelf een bezoek brengen aan deze geweldige aanwinst voor Klazienaveen en kom eens kijken in de prachtige showroom van Trends&Vloeren bij Lippold aan de Langestraat 123 in Klazienaveen. Hieronder alvast een kleine foto-impressie van de opening voor genodigden en de showroom bij Trends&Vloeren bij Lippold.Trends&Vloeren bij LippoldTrends&Vloeren bij LippoldTrends&Vloeren bij LippoldTrends&Vloeren bij LippoldTrends&Vloeren bij LippoldTrends&Vloeren bij LippoldTrends&Vloeren bij LippoldTrends&Vloeren bij LippoldTrends&Vloeren bij LippoldBack To Top