EEM Groepenkasten

Opening Willem Middel Plekje bij Loopgroep Klazienaveen

Onthulling Willem Middel bankje Loopgroep Klazienaveen 2016 01Klazienaveen – Vanavond, dinsdag 19 april 2016, is om 18:45 uur, in het bijzijn van familie, het ‘Willem Middel Plekje’ officieel geopend bij de baan van de Loopgroep Noord Nederland Klazienaveen.

Willem Middel was gedurende vele jaren vrijwilliger bij de loopgroep en verrichte tot aan zijn overlijden in februari 2007 diverse hand-en-span-diensten.

Onthulling Willem Middel bankje Loopgroep Klazienaveen 2016 03

De zoons van Willem schroeven het plaatje voor het naambordje weg.

De loopgroep was al enige tijd van plan om Willem een speciaal plekje te geven. Die gedachten speelden al toen de loopgroep nog op de oude locatie bij de ijsbaan trainde. Omdat er toen al sprake was dat de loopgroep zou verhuizen heeft men besloten te wachten met het creëren van een speciaal plekje. Nu is het dan eindelijk zover. Sinds vanavond is er op de  accommodatie “De Luna” aan de Leeuw 1 in Klazienaveen een speciaal ‘Willem Middel Plekje’. Deze bevindt zich voor de onlangs geplaatste zeecontainer direct naast de loopbaan: een grote bank met tafel onder een afdak.

Onthulling Willem Middel bankje Loopgroep Klazienaveen 2016 04

De officiële onthulling van het bordje.

Onthulling Willem Middel bankje Loopgroep Klazienaveen 2016 05

Het ‘Willem Middel Plekje’.

Het ‘Willem Middel plekje’ is door oud-voorzitter Henk Rolink samen met Willem’s familie vanavond onder toeziend oog van vele belangstellenden en genodigden officieel geopend.

Onthulling Willem Middel bankje Loopgroep Klazienaveen 2016 02

De dames Middel hebben nog een bloemetje gekregen.

Onthulling Willem Middel bankje Loopgroep Klazienaveen 2016 06

De familie Middel op het Willem Middel Plekje.

(Foto’s: Lammert Schoonewille)

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen
Map


Back To Top