EEM Groepenkasten

Een openluchtviering ‘Open je hart’ op zondag 25 juni

st henricuskerk klazienaveen openluchtviering open je hart 2017Klazienaveen – Een uur lang stilzitten in de kerk is soms wat moeilijk. Maar buiten vieren is heel wat anders! En helemaal als het een leuke, creatieve viering met mooie liedjes van onze kinderkoren is.

Dat gaat dus binnenkort gebeuren. De gezinsvieringsgroepen van de St. Henricuskerk in Klazienaveen organiseren een leuke gezinsviering in de open lucht op zondag 25 juni om 10.00 uur op het grasveld bij de kerk in Klazienaveen. En daarbij hoeft niemand een uur stil te zitten. Bij deze MHvD-gezinsviering zullen pastoor De Zwart en pastor Myriam voor gaan en zullen 3 kinderkoren zingen. Het belooft een heel mooie viering te worden.

Wie liever niet op de grond wil zitten kan het beste zelf campingstoelen of iets dergelijks meenemen. Wat je verder mee mag brengen is een blij gezicht en een open hart.

Koffie, thee en wat lekkers

Na de viering is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij koffie, thee, limonade en wat lekkers en voor de kinderen is er ook wat te doen.

Bij slecht weer gaat de viering door in de St. Henricuskerk. Alle ouders, kinderen, opa’s en oma’s en parochianen zijn van harte uitgenodigd!

Graag tot ziens op 25 juni!

Wat: openluchtviering ‘Open je hart’
Waar: op het veld bij de St. Henricuskerk in Klazienaveen
Wanneer: zondag 25 juni 2017, 10.00 uur

st henricuskerk klazienaveen openluchtviering open je hart 2017

Uitgaan


Back To Top