EEM Groepenkasten

Opgepakte 48-jarige president No Surrender langer vast

no surrender mc motorclub klazienaveenKlazienaveen – De afgelopen vrijdag opgepakte 48-jarige president van No Surrender in Emmen blijft nog minimaal 2 weken vastzitten. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) net bekend gemaakt.

Het OM kan op dit moment niet meer details vrijgeven. De 48-jarige Klazienavener wordt verdacht van drugshandel. Hij zit op dit moment in volledige beperkingen en mag alleen zijn advocaat spreken.

Raadkamer

De raadkamer van de rechtbank in Assen bepaalt over 14 dagen of de man nog langer in voorarrest moet blijven.

De politie zou afgelopen vrijdag in het huis van de Klazienavener sporen van drugs hebben gevonden. Drugs werden er niet aangetroffen. Ook in het clubhuis van No Surrender zouden sporen van drugs zijn gevonden, waarop het clubhuis aan de Hatterrasstraat in Emmen meteen gesloten werd. Volgens het OM wordt de hele top van No Surrender in Emmen verdacht van drugshandel en ernstige geweldsdelicten. De andere verdachten zitten niet vast.

Lees ook: No Surrender-captain Henk Kuipers: “Het gaat om de politiek”

Overal

Captain Henk Kuipers had direct na de inval al aangegeven niet onder de indruk te zijn. “Het kan dat er sporen van drugs zijn gevonden. Overal vind je wel sporen van drugs, ook in de Tweede Kamer.”

Vandaag opent No Surrender op een andere locatie een nieuw clubhuis. Waar dat is maakt Henk Kuipers vandaag bekend op zijn Facebookpagina.

 Back To Top