EEM Groepenkasten

Opknapbeurt voor flat Langestraat Klazienaveen

lefier flat langestraat klazienaveenKlazienaveen –┬áLefier geeft de flat aan de Langestraat in Klazienaveen een opknapbeurt. Uit een woononderzoek in dit complex bleek dat de openbare ruimte in en rond de flat door bewoners als verpauperd en onveilig werd ervaren. Dat was voor Lefier het signaal om hier iets aan te doen.

Frisse kleuren

In overleg met een afvaardiging van bewoners hebben we bepaald welke maatregelen nodig zijn om het wonen in de flat aangenamer te maken. Het wooncomplex wordt in frisse kleuren geschilderd. Daarnaast krijgt de entree een facelift. De flat krijgt daarmee een betere uitstraling en de woonomgeving wordt prettiger. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en we verwachten dat ze voor de jaarwisseling zijn afgerond.

Schoon houden

Na de verbouwing van de entree gaan we nieuwe afspraken maken met het schoonmaakbedrijf over het schoonmaken van de algemene ruimten. Ook gaan we samen met bewoners kijken of we huisregels kunnen opstellen. Zo willen we er samen met bewoners voor zorgen dat de flat ook op de lange termijn en fijne plek blijft om te wonen.

(Bron & Foto: lefier.nl)Back To Top