EEM Groepenkasten

Opnieuw geen Europese tour voor JMS Hurry-Up!

jms hurry-up, handbalZwartemeer –  JMS Hurry-Up verliest opnieuw in de Europese Challenge Cup. In een enerverende wedstrijd werd er met 29-27 verloren van het thuisspelende HC Berchem uit Luxemburg.

Na ongeveer 7 minuten speeltijd bij een stand van 4-4 kreeg Ruben Fiege een 2 minuten tijdstraf. Toch had het weinig invloed op de prestaties van het team van Joop Fiege, die ondanks zijn operatie aan een gescheurde pees in zijn rechterhand, zijn team per auto achterna reisde. HC Berchem kwam halfweg de eerste helft nog terug naar een 11-12. Maar met een zorgvuldige opbouw van JMS Hurry-Up in de daarop volgende 15 minuten speeltijd werd de rust ingegaan met een stand van 15-20 in het voordeel van de Zwartemeerders.

Tweede helft

Vrijwel onmiddellijk na het startsein van de tweede helft scoorden de Luxemburgers, 16-20, en dat ging door tot 18-20 waarop er door Fiege een Time Out werd gevraagd. Hierop ging het scoren aan beide zijden vrijwel gelijk op, echter heel even namen de mannen van JMS Hurry-Up opnieuw een kleine voorsprong in de 45 minuut door Gintaras Cibulskis, 20-23. Maar met nog slechts 12 minuten speeltijd kwam HC Berchem op voorsprong, 24-23. Hierna gaven de mannen van JMS Hurry-Up het spel uit handen, heel even kwamen de Hurry-Uppers via Tommie Falke nog even terug naar 26-25. Hierna liet JMS Hurry-Up een dramatisch spel zien en met nog een speeltijd van slechts 3 minuten met een stand van 28-25 vroeg Fiege opnieuw een Time Out aan. Echter met nog slechts 20 seconden speeltijd en een stand van 29-27 in het voordeel van HC Berchem, was het een gelopen wedstrijd.

(Bron: @hvhurryup)Back To Top