EEM Groepenkasten

Opnieuw Mini Cooper toertocht vanuit Klazienaveen

mini cooper toertocht klazienaveen 2015 - 00Klazienaveen – Zondag 9 oktober 2016 wordt er opnieuw een Mini Cooper toertocht vanuit Klazienaveen. De start van deze Mini Cooper toertocht is, net als vorig jaar, weer bij BritishCarTrading.com aan de Saffraan 16 in Klazienaveen.

Aan deze toertocht doen zowel oude als nieuwe Mini Coopers, zowel de Classic Mini als de New Mini, vanuit heel Nederland mee. De lengte van de toertocht is ongeveer 70 kilometer.

Start

De inschrijving voor de deelnemers is vanaf 10.30 uur bij BritishCarTrading.com. De Mini Coopers zullen zich vooraf opstellen op en rond het terrein. Vanaf 11.00 uur start de eerste deelnemer.

Kijk op www.minisevenclub.nl voor meer informatie of inschrijven.

mini cooper toertocht klazienaveen 2015 - 01

Mini Cooper toertocht 2015

Vorig jaar werd ook een Mini Cooper toertocht gehouden. Ook toen was de start bij BritishCarTrading.com in Klazienaveen. De organisatie lag toen in handen van Bennie en Nina de Jonge, zelf ook trotse eigenaar van een Mini Cooper.

Lees ook: Mini Cooper toertocht vanuit Klazienaveen

Omdat het vanochtend behoorlijk mistig was hebben een aantal deelnemers helaas verstek moeten laten gaan, maar met zo’n 24 deelnemers was de opkomst nog best groot. Er waren nieuwe Mini Coopers, maar ook hele oude. Zo was de aller eerste Mini Cooper ooit in Klazienaveen verkocht ook van de partij.

mini cooper toertocht klazienaveen 2015 - 01

Algemeen Uitgaan


Back To Top