EEM Groepenkasten

Op=Op Voordeelshop Klazienaveen tijdelijk gesloten wegens verbouwing

op is op voordeelshop klazienaveenKlazienaveen – Op=Op Voordeelshop Klazienaveen gaat verbouwen. De winkel is daarom van maandag 26 tot en met donderdag 29 september 2016 gesloten. Vrijdag 30 september is de winkel vanaf 8.30 uur weer geopend.

Zaterdag om 17.00 uur gaat de winkel dicht en wordt er direct begonnen met de grote verbouwing. De winkel wordt van binnen helemaal vernieuwd en weer helemaal up-to-date gemaakt. Vrijdag 30 september om 8.30 uur is de heropening van de dan geheel vernieuwde winkel.

 

Op=Op Voordeelshop viert de heropening met een een folder met allerlei leuke aanbiedingen. Of er verder nog speciale (her-)openingsacties komen is op dit moment nog niet bekend. Mochten die er komen en bij de redactie bekend zijn dan worden deze uiteraard ook op Klazienaveen24.nl bekend gemaakt.

Eerste Op=Op Voordeelshop in Klazienaveen

De eerste winkel van Op=Op Voordeelshop opende zijn deuren in 1997 te Klazienaveen. Door het succes van deze winkel ontstaat er interesse om meerdere filialen te openen. In 1999 wordt er voor gekozen om het merk Op=Op Voordeelshop te gaan franchisen. In de daarop volgende jaren openen 20 winkels, voornamelijk in de drie noordelijke provincies. Vanaf het jaar 2009 zet de groei gestaag door en inmiddels zijn er ruim 70 Op=Op Voordeelshops door heel Nederland. Inmiddels staat de teller op 123. (Bron: wugly.nl)

Altijd de goedkoopste in A-merken!

Bij Op=Op Voordeelshop vindt u een zeer ruim assortiment drogisterij-artikelen, wasmiddelen en reinigingsproducten. Op=Op Voordeelshop combineert het prettige met het aangename: “steevast de laagste prijzen in een prettige winkelomgeving”. Met ruim 2.800 artikelen vindt u altijd wat u zoekt!

Op=Op Voordeelshop Klazienaveen

Langestraat 115
7891 GH Klazienaveen
Telefoon: 0591-527119
Websitewww.opisopvoordeelshop.nl
Facebook: @OpisOpVoordeelshop

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top