EEM Groepenkasten

Oproep: gezocht, vrijwilligers voor de Jeugdloop en de Kindertriathlon

sporten voor kids kinderen jeugdloop drenthe marathon 2015 kindertriathlon triathlonKlazienaveen – De organisatie van het Drenthe Marathon Loopfestijn en de jeugdloop in Klazienaveen zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen tijden de jeugdloop van het Drenthe Loopfestijn op zondag 31 mei 2015 en/of de Kindertriathlon op zondag 23 augustus 2015.

De Jeugdloop en Kindertriathlon zijn op zoek naar jou!

Bekijk bovenstaande foto en zie hoe de jeugd geniet van deze activiteiten. Zoiets mag je de kinderen toch niet ontnemen?

Heb jij op zondag 23 mei van 9.45 tot 12.00 uur en/of zondag 23 augustus van 8.30 tot 11.00 uur zin en eventjes tijd om mee te helpen en de vele deelnemende kinderen een hele fijne dag te bezorgen?  Meld je dan nu aan via sponsoring@drentheloopfestijn.nl en doe ons als organisatie, al die toeschouwers die altijd weer langs de kant staan om de kinderen aan te moedigen, maar vooral al die deelnemende kinderen een heel groot plezier. Namens de kinderen alvast hartelijk bedankt!

Tot ziens op de Drenthe Marathon Loopfestijn Jeugdloop op zondag 31 mei en op de Kindertriathlon op 23 augustus in Klazienaveen!Back To Top