EEM Groepenkasten

Optreden Normaal in Emmer-Compascuum uitverkocht

normaal veldtocht 2015 bennie jolink oerend hard emmer compascuumEmmer-Compascuum – Het optreden van Normaal in Emmer-Compascuum is uitverkocht. Dit liet de organisatie afgelopen week via hun Facebook account weten. Het optreden maakt onder deel uit van de voorlopig laatste tour ‘Veldtocht 2015’ van Bennie Jolink en zijn band. Ook de andere concerten uit deze tour zijn al volledig uitverkocht.

Normaal waarschuwt voor valse tickets

De band waarschuwt op hun website voor valse tickets die in omloop zijn. De tickets voor de diverse locaties waar de band optreed worden aangeboden op Marktplaats maar zijn zijn mogelijk niet geldig voor het evenement. De band adviseert dan ook alleen tickets te kopen bij de organisatie of via een ticketpunt waarvan de de link terug kunt vinden op de website van de organisatie.

Papa di Grazzi

In Emmer-Compascuum is het optreden van Normaal een onderdeel van een twee dagen durende feestfestijn in Emmer-Compascuum. Een dag eerder staat Papa di Grazzi op het podium in de feesttent. Voor deze avond zijn er nog wel toegangskaarten beschikbaar. Kijk hiervoor op www.stargala.nl.Back To Top