EEM Groepenkasten

Organisatie Spel2Daagse is nog op zoek naar hout, hulp en transport

spel2daagseKlazienaveen – De organisatie van de Spel2Daagse is voor hun geplande activiteiten in augustus nog op zoek naar hout, hulp en transport. Wie kan hen hiermee helpen?

Spel2Daagse

De Spel2Daagse is al 10 jaar actief in Klazienaveen en deze organisatie draait helemaal met de inzet van vrijwilligers.

Lees ook: Spel 2-Daagse Klazienaveen viert 10-jarig bestaan

De organisatie houdt speciaal voor de kinderen van de basisscholen activiteiten om nog even te kunnen gaan nagenieten van de laatste week in de schoolvakantie. De Spel2Daagse vindt plaats op 24 en 25 augustus 2016. Vanwege het 10-jarig bestaan is het thema ‘feest’ bedacht met een aantal nieuwe activiteiten.

De kinderen krijgen diverse workshops, vliegers knutselen, cupcakes versieren en nog vele andere leuke nieuwe dingen.

 Hulp gevraagd

Echter, om het 10-jarig jubileum extra goed te kunnen vieren is er nog wat hulp nodig voor de geplande extra activiteiten.

Er is al heel veel geregeld, maar er zijn nog een aantal dingen waar de vrijwilligers nog druk mee bezig zijn en waar nog wat extra hulp bij gebruikt kan worden. Voor het bouwen van hutten is er namelijk nog wat hout nodig. Dit mogen pallets, latten, planken en schuttingdelen zijn. Indien het hout beschilderd is, het geeft niet, echter het dient wel zonder spijkers of schroeven te zijn in verband met de kans vanop het oplopen van verwondingen door de kinderen.

Naast het hout zijn de vrijwilligers van de Spel2Daagse ook nog op zoek naar een grote aanhanger of misschien zelfs een vrachtwagen, het liefst met een chauffeur. Het is namelijk nodig voor het transport van het materiaal, zoals bierbanken/tafels/stoelen en hout voor de dinsdag 23 augustus en de vrijdag 26 augustus. Wie helpt ons, of weet iemand die ons kan helpen?

Contact

Je kunt contact met de organisatie van de Spel2Daagse opnemen via Facebook of via E-mail.

Spooktocht

Voor kinderen vanaf groep 5 is er ook een spooktocht. Dit doet de organisatie Spel2Daagse voor het 3e jaar en nog iedere keer is dit een groot succes. Voor kinderen die niet meedoen aan doen aan de Spel2Daagse, maar wel graag bij de spooktocht aanwezig willen zijn, is er de gelegenheid om voor € 1,00 mee te doen. Als je je nog wilt opgeven kan dat via de Facebookpagina of de E-mailBack To Top