EEM Groepenkasten

Oude pand 2e Hands Winkel Klazienaveen gaat tegen de vlakte

2e hands winkel klazienaveenKlazienaveen – Het oude pand aan de Meridiaan 50 waar voorheen de 2e Hands Winkel Klazienaveen in zat wordt binnen afzienbare tijd gesloopt. Dat liet wethouder Jisse Otter maandagavond tijdens de commissievergadering weten.

Fractielid Nico Schiphouwer van Wakker Emmen had hierover vragen gesteld.

Geen fraai uitzicht

Tot eind 2016 was 2e Hands Winkel Klazienaveen in de pand gevestigd. Daarna volgden ook de andere gebruikers, woningbouwcorporatie Lefier en een kledingzaak. Sinds alle gebruiker uit het pand zijn, zit het pand volledig dichtgetimmerd met houten platen. Schiphouwer vroeg of de panden zouden worden gesloopt, omdat de huidige toestand geen fraai uitzicht beidt en geen goede ontwikkeling voor de buurt is.

Volgens de wethouder zal de sloopkogel door het pand gaan. Wanneer dat precies gebeurt kon hij nog niet zeggen. Wel kon hij vertellen dat Lefier inmiddels druk bezig is met plannen voor het gehele gebied.

Vóór de zomervakantie

Volgens een woordvoerder van Lefier zullen de panden nog voor de zomervakantie tegen de vlakte gaan. Over de nieuwbouwplannen voor die buurt kon de woordvoerder nog niks zeggen. Daarvoor is het nog te vroeg. Omwonenden zullen echter vanaf maart bij de plannen worden betrokken.

(Bron: emmen.nu / Afbeelding: Google Maps)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top