EEM Groepenkasten

Overtuigende overwinning Itass DTK’70

tafeltennis dtk70 treffers klazienaveenLeiden – Tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen heeft de uitwedstrijd tegen Scylla uit Leiden overtuigend met 1-5 gewonnen. Het team uit Klazienaveen staat op een gedeelde eerste plaats in de eredivisie.

Vorige week werd er nog fors verloren tegen de regerend landskampioen Enjoy & Deploy, maar tegen Scylla liet de ploeg zien over de nodige veerkracht te beschikken.

Overtuigende overwinning

Itass DTK’70 speelde met Barry Wijers, Koen Hageraats en Patrick Oeij. Kopman Wijers won overtuigend van Nasiru en Boekkooi. De overige punten kwamen tot stand door overwinningen van Hageraats tegen Altenburg en Nasiru. Alleen Oeij moest in vijf games buigen voor Olivier Altenburg, maar wist wel te winnen van Boekkooi.

Speler en coach Barry Wijers was tevreden over het getoonde spel. “We doen volop mee voor de eerste plaats in de competitie. Na de teleurstellende nederlaag van vorige week hebben we ons goed kunnen herstellen. Dit geeft hoop richting de komende wedstrijden. Al met al had het ook 0-6 kunnen zijn, maar met vijf punten zijn we blij.”

De volgende wedstrijd van Itass DTK’70 is thuis tegen Salamanders op zondag 6 november.Back To Top