EEM Groepenkasten

Paasmarkt Klazienaveen wordt Lentemarkt

pasen klazienaveen paasmarkt lentemarkt centrumKlazienaveen – De traditionele Paasmarkt, die al jarenlang wordt gehouden in het oostelijke gedeelte van het centrum van Klazienaveen, van de Wibra tot aan Zonlicht, krijgt een andere opzet.

Paasmarkt wordt Lentemarkt

De Paasmarkt is van oudsher de eerste markt in het centrum van Klazienaveen. De ondernemers van centrum oost gaan het nu geheel anders aanpakken en de markt vanaf dit jaar een andere opzet geven. Om te beginnen heet het vanaf nu geen Paasmarkt meer, maar Lentemarkt en wordt heel toepasselijk gehouden op de eerste lentedag, namelijk op zaterdag 21 maart, van 11.00 uur tot 17.00 uur. De markt wordt gehouden vanaf C1000 tot en met het grote plein naast de Wibra.

Leuke compacte markt

Het is de bedoeling om er een leuke compacte markt van te maken. Hierbij zullen diverse leuke activiteiten zijn, zoals een schmink clown, trampoline springen, het voorjaar schilderen voor groot en klein, een paashaas met veel lekkers, paasstukken maken en nog veel meer. Met het voorjaar schilderen zijn tevens mooie prijzen te winnen.

Kraam huren?

Iedereen die leuke voorjaarspullen wil verkopen kan een kraam huren. Belangstellenden kunnen daarvoor contact opnemen met Jeanette Lippold op telefoonnummer 06 – 53 55 38 62. Let wel, vol = vol, dus wees er snel bij.

Winkelen
Map


Back To Top